Ilves FS ja Akaa Futsal kohtasivat futsal-liigan ottelussa sunnuntaina 9.2. Kauppi Sports Centerissä. Akaa Futsal meni toisella jaksolla menojaan ja voitti ottelun loppulukemien ollessa Ilves FS – Akaa Futsal 2-7 (2-2).

Ilves sai otteluun salama-alun, kun Jaakko Ahokas päätti jo ensimmäisen hyökkäyksen maaliin ajassa 0.27. Ville Koskela lisäsi kaukolaukauksellaan Ilves johdon jo 2-0:aan kuuden minuutin pelin jälkeen. Ilves johdossa jatkettiin yli ensijakson puolenvälin akaalaisten kokoajan lisätessä kierroksia koneeseen. Lopulta paine kasvoi Ilveksen puolustuksessa liian suureksi ja Jovan Stankovic pääsi kaventamaan lukemat 2-1:een. Hetken päästä Tero Intala toi Akaa Futsalin jo tasoihin, joten tauolle mentiin tasatilanteessa 2-2.

Toisen jakson alku ratkaisi ottelun Akaa Futsalille. Ajassa 21.20 Akaan maalivahti Kasper Kangas nousi rajapotkutilanteessa yli keskiviivan ja laukoi vastustamattomasti pallon verkkoon. Vajaan minuutin päästä Tero Intala iski akaalaiset jo kahden maalin karkumatkalle. Tästä ei Ilves enää toipunut ja Tatu Ahosen osuma ajassa 28.07 viimeistään ratkaisi ottelun. Dusan Milojevic ja Juhana Jyrkiäinen vielä kaunistelivat Akaa Futsalin selkeän voiton lukemiksi 2-7.

Sarjan viimeisenä makoileva Ilves säilytti kuitenkin vielä mahdollisuutensa sarjanpaikan säilyttämiseen, kun myös Ilveksen pahimmat kilpailijat kompuroivat tänään. Mutta seuraavassa ottelussa kahden viikon päästä lauantaina 22.2. kello 16 Kauppi Sports Centerissä JoSePaa vastaan on Ilveksen ehdottomasti korjattava täysi pistepotti.