Ilves FS ja Barcelona ovat sopineet seurojen välisestä yhteistyöstä. Seurat tulevat järjestämään kesäkuussa kolmipäiväiset futsal-leirit Kauppi Sports Centerissä 7-18 vuotiaille pelaajille. Barça Academy Futsal Campin valmentajat tulevat suoraan FC Barcelonan “La Masia” –akatemiasta ja omaavat laajan kokemuksen futsalmaailmasta.
Ilves ja Barcelona kutsuvat kaikki futsalista kiinnostuneet saamaan oppia maailman huipulta. Barça Academyn valmentajien johdolla leirille osallistuvat saavat 6 laadukasta harjoitustapahtumaa, Barcelona t-paidan, shortsit ja sukat sekä diplomin osallistumisesta historialliseen ensimmäiseen Barça Academy Futsal Campiin Suomessa. Leirin osallistumismaksu on vain 195 eur.
Kolmipäiväiset futsal-leirit järjestetään peräkkäin, joten voitte valita kumpi ajankohta sopii kalenteriinne paremmin.
1. Barça Academy Futsal Camp 9.-11.6.2024
7-12 vuotiaat klo 9-13. Ilmoittautumiset: https://www.ticketmaster.fi/event/336293
13-18 vuotiaat klo 14-18. Ilmoittautumiset: https://www.ticketmaster.fi/event/336295
2. Barça Academy Futsal Camp 12.-14.6.2024
7-12 vuotiaat klo 9-13. Ilmoittautumiset: https://www.ticketmaster.fi/event/336297
13-18 vuotiaat klo 14-18. Ilmoittautumiset: https://www.ticketmaster.fi/event/336299

Lisätietoja leiristä ja ilmoittautumislinkit (sivun alalaidassa): https://barcaacademycampsfinland.com/futsal-camp/

Ilveksen jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen on erittäin tyytyväinen yhteistyön aloitukseen: ”Barcelona lähestyi Ilvestä yhteistyömahdollisuuksien muodossa ja meille muodostui nopeasti idea futsal-leirin järjestämisestä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa järjestetään näin ison profiilin futsalleiri nuorille pelaajille. On mielenkiintoista päästä näkemään Barça Academyn valmentajien työskentelyä ja keskustella samalla myös muusta yhteistyöstä seurojen välillä.

Leiri on upea mahdollisuus nuorille pelaajille saada huippuvalmennusta ja unohtumaton kokemus. Intensiivinen kolmen päivän leiri antaa varmasti pelaajakehityksellisesti monia hyötyjä pelaajille, jotka edesauttavat pelaajana kehittymistä.

Kannattaa varata paikka leirillä ennen kuin ne tulevat loppuun myydyiksi. Osaan kuvitella, että tietyissä ikäluokissa leiripaikat saattavat mennä todella nopeasti kaupaksi.

Lisätietoja:
Matti Anttonen, Ilves jalkapallojaoston toiminnanjohtaja
041 444 5450
matti.anttonen@ilves.fi

Ilves FS Hall of Fame #3 ja #4
Black Week tarjous!