Ilves FS pelasi lauantaina 26.1. jo 17. ottelunsa tämän kauden futsalliigassa. Tällä kertaa oli kyseessä kotiottelu Kauppi Sports Centerissä, joka päättyi tamperelaisten voittoon lukemin Ilves FS – FC Kemi 3-1 (2-0).

Ottelun ensimmäinen jakso oli selkeästi keltapaitaisen kotijoukkueen hallintaa. Avausmaali merkittiinkin Ilvekselle yhdeksän minuutin pelin jälkeen, kun Rafael ”Rafa” Giorgio toimitti pallon maalin edustalle, jossa kemiläispuolustus ohjasi sen omaan maaliinsa. Ottelun toinen maali olikin sitten Ilveksen pääpelivoiman esittelyä, kun ensiksi Akseli Tiensuu puski pallon Jaakko Ahokkaalle ja Ahokas jatkoi puskemalla pallon maaliin. 2-0 tilanteessa mentiin tauolle.

Toisella jaksolla pallonhallinta siirtyi enimmäkseen punapaitaiselle vierasjoukkue FC Kemille ja kemiläiset saivatkin 26 minuutin kohdalla erinomaisen paikan kavennukseen, kun Tuukka Pikkarainen pääsi laukomaan 6 metrin rangaistuspotkua. Ilves-vahti Akseli Syrjälä kuitenkin torjui laukauksen ja piti Ilveksen kahden maalin johtoasemassa. 32 minuutin kohdalla Ilves sai vapaapotkun noin 7 metrin päästä maalista, jonka Jaakko Ahokas laukoi voimalla kemiläismaaliin lukemiksi 3-0. Kemiläisten kavennus tuli ottelun viimeisellä minuutilla 5vs4 -pelillä Ville Angerian toimesta ja näin lopputulos oli 3-1 Ilves-voitto.

Voiton myötä Ilves on nyt kerännyt pisteitä sarjataulukkoon yhteensä 30 ja sarjasijoitus on edelleen kuudes. Ensi viikolla on vuorossa maajoukkuetauko ja futsalliiga jatkuu Ilveksen osalta kahden viikon kuluttua lauantaina 9.2. Jyväskylässä sarjajohtaja KaDyn vieraana klo 13.30. Kotihallissaan Kaupissa Ilves pelaa seuraavaksi sunnuntaina 10.2. klo 16.00 SoVoa vastaan.