Ilves FS ja Mad Max pelasivat tiukan ja jännittävän futsal-liigan ottelun sunnuntaina 1.3. Kauppi Sports Centerissä. Ilveksen harmiksi ottelu päättyi valkeakoskelaisten voittoon niukasti lukemin Ilves FS – Mad Max 4-5 (1-2).

Ottelun alku oli Ilvekseltä hyvä, kun Ville Koskela vei keltapaidat 1-0 johtoon jo ajassa 2.20. Syötön avausmaaliin antoi Ilveksen maalivahti Juho-Matti Pösö. Avausmaalin jälkeen ottelu jatkui tasaisena, mutta Ilveksen virhetili alkoi uhkaavasti täyttyä. Lopulta kuusi virhettä tuli täyteen ja vajaan 14 minuutin kohdalla Mad Maxin Mikko Matinaro pääsi tasoittamaan ottelun 1-1:een 10 metrin pisteeltä. Pari minuuttia myöhemmin Matinaro sai mahdollisuuden kokeilla onneaan 4 metriä lähempää 6 metrin pilkulta ja tehtävän helpottuessa ei Matinaro tietenkään taaskaan epäonnistunut. Tauolle mentiin siten 1-2 vierasjohdossa.

Toisella jaksolle Ilves kehitti kirivaihdetta, mutta painostuksesta huolimatta tasoitusta ei saatu aikaiseksi. Sen sijaan Mad Max onnistui omassa hyökkäyksessään ajassa 28.29. 1-3 maalin teki Yasar Elbeller. Maalin jälkeen Ilves lähti pelaamaan reikäpaitapeliä, jonka seurauksena Mad Max joutui rikkomaan rangaistusalueella. Vihelletyn 6-metrisen survoi maaliin Ville Koskela lukemiksi 2-3. Ilveksen 3-3 tasoituksen tykitti ajassa 34.42 Jaakko Ahokas Ville Koskelan syötöstä. Mutta vain kaksi minuuttia ennen peliajan loppumista pääsi Mad Maxin Matti Jussila vuorostaan laukomaan 10 metrin pilkulta. Onnistunut kanuuna vei Mad Maxin 3-4 johtoon. Ilves yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tämä avasi vain Mad Maxin maalivahdille Jan Holmille mahdollisuuden tehdä 3-5 lukemat tyhjään maaliin. Puoli minuuttia ennen loppua pääsi Ville Koskela vielä täydentämään hattutemppunsa noin 7 metrin vapaapotkusta ilman muuria, mutta pisteet matkasivat Mad Maxin mukana Valkeakoskelle lukemin 4-5.

Kirvelä tappio jätti runkosarjan viime hetkille vielä runsaaasti panosta. Ilves on 13 pisteellä tällä hetkellä 11. eli karsijan paikalla ja Ilveksellä on enää jäljellä ottelu KaDya vastaan 14.3. Jyväskylässä. Viimeisenä oleva Riemu on vain pisteen takana ja Riemulla on vielä kaksi ottelua pelaamatta vastustajina FC Kemi sekä PP-70. PP-70 on kolme pistettä Ilvestä edellä heikomalla maalierolla ja PP-70 on jäljellä enää ottelu Riemua  vastaan. Ilves voi siten vielä päästä ”kuiville” ollen kymmenes, joutua karsimaan nykyiseltä 11.sijaltaan tai pudota ykkösdivisioonaan jäämällä sarjan jumboksi.