Reissuun saatiin mukaan 8+2, joista pari vaivaista ja kolme b-junnua. Pelin alku meni ilman isompaa hätää, Moonin toki hallitessa palloa. Vähitellen kotijoukkue alkoi kuitenkin löytää väyliä Ilveksen puolustuksesta ja lopulta ennen ekan jakson puoliväliä Seikkala siirsi Moonin johtoon. Harvat Moonin maalilla häärityt tilanteet päättyivät järjestäen rajoista yli, tai molarin syliin. Kunnes kerran flipperipallo löysi tiensä pitseihin Pate Toropaisen jalasta. 1-1 ja taas oltiin paremmin pelissä mukana. Kovin kauaa ei kuitenkaan kulunut, kun kotijoukkue siirtyi jälleen johtoon, maalintekijänäMäki. Moon kaunisteli vielä taukonumeroiksi 3-1, kun kahden maalin mies Patanen kuritti Ilves-puolustusta.
Toisensa Patanen painoi alle viiden minuutin toisella jaksolla. Kertaalleen osuivat myös Keinänen ja Iivonen.
Loppunumerot 6-1 eivät juurikaan riemun kiljahduksia aiheuttaneet.
Toki hankalat lähtökohdat oli jälleen, vaikka sen taakse ei huvittaisi aina mennä.

Seuraavassa pelissä vastaan asettuu PJK, jostain täytyy taas kaivaa lisää pelimiehiä, ettei tarvitse laittaa taustoja kentälle. Viisi tämän päivän rosterista on varmuudella poissa paikalliskamppailusta..