Loiskeesta Ilvekseen siirtyneelle Sampo Suonpäälle lyötiin kouraan kahden vuoden sopimuspaperi, jonka nopealiikkeinen ja lujapotkuinen tulevaisuuden tähtipelaaja allekirjoitti. Suonpää edustaa nuorta pelaajakaartia, jonka varaan Ilves on laskenut uuden tulemisensa valtakunnan huipulle. Aikaisemmin tällä viikolla julkistettu Riku Partalan ja nyt julkistettu Sampo Suonpään sopimus eivät sisäpiiristä kuuluneiden huhujen mukaan jää viikon ainoiksi uutisiksi tupsukorvien leiristä.

Suonpää kävi tiukkojen treenien lomassa vastaamassa pariin kysymykseen:

Siirto Ilvekseen, millä mielellä? ”- Hyvillä mielinhän mä siirryn Ilvekseen – on huikeaa olla osa tätä porukkaa. Ainoastaan käynnissä oleva varusmiespalvelus tuottaa omat jännitteensä.”

Mikä on parasta osaamistasi? ”- Tällä hetkellä vahvuuteni on 1 vs 1 -pelaamisessa nopeuteni ansiosta. Olen kuitenkin melko hiomaton pelaajana ja uskon, että kauden mittaa yllättävätkin ominaisuuteni voivat kääntyä vahvuuksiksi.”

Palaako Ilves mitalikantaan? ”-Vielä emme mielestäni mitalivauhdissa ole, mutta joukkueemme tahdolla ja potentiaalilla kaikki on mahdollista.”

Ville Koskela jatkaa Ilveksessä seuraavat kaksi vuotta
Riku Partala vahvistamaan Ilvestä