Ilves FS:n ottelu Akaa Futsalia vastaan lauantaina 9.11. Toijalan Monitoimihallissa ei tuonut päätöstä tamperelaisten tappioputkelle, vaan Akaan ylpeys voitti ottelun lukemin Akaa Futsal – Ilves FS 6-2 (3-2).

Akaalaiset menivät ensi jaksolla jo 3-0 johtoon Tomi Lahtisen maalatessa kerran ja Jussi Nyströmin kaksi kertaa. Jussi Nummela tarjosi vierailijoille vielä toivoa maalaten tuplasti reilun 11 minuutin pelin jälkeen. Syötöt tarjosivat maaleihin maalivahti Aleksi Pennanen ja pelaajavalmentaja Antti Teittinen. Lukemissa 3-2 mentiin tauolle.

Toisella jaksolla Aleksi Pirttijoki iski ratkaisevan 4-2 osuman akaalaisille 29 minuutin kohdalla.Ottelun loppuminuuteilla Petri Grönholm ja Juhana Jyrkiäinen vielä pääsivät maalien makuun ja lopputulos oli täten sarjajohtajan voitoksi 6-2.

Seuraavaksi Ilves yrittää saalistaa kauden avausvoittoaan Joutsassa JoSePaa vastaan ensi lauantaina 16.11. klo 16. Kotihallissaan Kauppi Sports Centerissä kahden viikon päästä Ilves pelaa lauantaina 23.11. klo 16, kun vastassa on myös alkukauden vaikeuksissa ollut Sievi FS.