Ilves FS:n seuraava ottelu futsalliigassa on lauantaina 9.11. Akaassa sarjakärki Akaa Futsalia vastaan. Taistelu sarjapisteistä Toijalan Monitoimihallilla alkaa kello 15.

Tälle kaudelle nimensä Leijona Futsalista Akaa Futsaliksi vaihtanut kotijoukkue on aloittanut kauden murhaavan tehokkaasti. Kaikki Akaa Futsalin pelaamaa kuusi ottelua on päättynyt etelä-pirkanmaalaisryhmän kolmen pisteen voittoihin. Kauden suurin mestarisuosikki onkin ottanut paikkansa sarjataulukon ykkösenä jo hyvissä ajoin alkukaudesta. Akaa Futsalin tehokkaimpina pelaajina ovat häärineet tutut ulkomaalaisvahvistukset Dusan Milojevic sekä pelaajavalmentaja Jovan Stankovic. Kotimaisista pelaajista eniten tehopisteitä on tähän mennessä keränneet Ilves-taustaiset Tatu Ahonen ja Juhana Jyrkiäinen.

Ilves FS:n alkukausi on ollut joukkueen historian heikoin. Kuusi ottelua on tuonut vain yhden pisteen, jonka turvin joukkue on taulukon toiseksi viimeisenä takanaan vain vielä pisteittä oleva Sievi FS. Ennakko-odotusten mukaan ei pisteitä olisi tarjolla lauantain Akaa-ottelustakaan, mutta Ilves lähtee hakemaan yllätystä tiiviillä puolustuspelillä. Kauden aikaisemmissa otteluissa kentällä esiintyneet Ilveksen maalivahdit Erik Ojala ja Aleksi Pennanen ovat olleet joukkueen eliittiä. Kummalle sitten pelivuoro lauantaina lankeaakin, niin pallosadetta on varmasti luvassa. Maalivahtipelin superonnistuminen antaakin Ilvekselle pienenpienen oljenkorren kauden suurimpaan sensaatioon.

 

Akaa Futsal korjasi potin
Riemu lisäsi Ilveksen tuskaa