Ilves sarjajohtajan vieraaksi Akaaseen lauantaina

Ilves FS:n seuraava ottelu futsalliigassa on lauantaina 9.11. Akaassa, kun ottelua isännöi sarjakärki Akaa Futsal. Taistelu sarjapisteistä alkaa Toijalan Monitoimihallilla kello 15.

Tälle kaudelle nimensä Leijona Futsalista Akaa Futsaliksi vaihtanut kotijoukkue on ollut alusta asti murhaavan tehokas. Kaikki kuusi Akaan Futsalin pelaamaa ottelua on päättynyt etelä-pirkanmaalaisten kolmeen pisteen voittoon. Kauden suurin mestarisuosikki onkin valloittanut sarjan ykköspaikan jo hyvissä ajoin alkukaudesta. Joukkueen tehomiehinä ovat häärineet tutut ulkomaalaiset Dusan Milojevic ja Jovan Stankovic. Kotimaista pelaajista parhaiten ovat tehopisteitä keränneet Ilves-taustaiset Juhana Jyrkiäinen ja Tatu Ahonen.

Ilves FS puolestaan pelaa historiansa vaikeinta kautta. Uudistunut nuori joukkue on kerännyt kasaan kuudesta ottelusta vain yhden pisteen ja ryhmän takana sarjataulukossa on vain vielä pisteittä oleva Sievi FS. Äärimmäisen vaikea Akaa-ottelu ei ennakko-odotusten mukaan juurikaan pistelisäystä lupaile, mutta joukkue lähtee kuitenkin taistelemaan jättiyllätyksestä panostamalla tiukkaan puolustukseen. Ilveksen maalivahteina tällä kaudella esiintyneet Erik Ojala ja Aleksi Pennanen ovat olleet joukkueen ehdotonta eliittiä. Kummalle sitten pelivuoro lauantaina lankeaakin, niin pallosadetta on luvassa. Maalivahtipelin superonnistuminen antaa pienenpienen oljenkorren Ilvekselle kauden suurimpaan sensaatioon.