Ottelu alkoi varovaisesti kummaltakin joukkueelta. Vieraiden peli oli takkuisen tuntuista kotijoukkueen puolustaessa hyvin. Etenkin Dusan Milojevicin puuttuminen vaikeutti vieraiden pelinpyöritystä, eikä siten Ilveksen maalille ollut asiaa. Ensimmäisen jakson puolivälissä vieraille siunaantui vapaapotku keskisektorista, jonka Jussi Nyström latasi pitseihin, mahdollisesti pienen, muurimiehen hipaisun kautta.
Ilves loi painetta Akaan kenttäpuoliskolle ja viimein ajassa 13:43 Joonathan Hynninen tasoitti Tomi Lahtisen syötöstä. Pelivilu parani entisestään ja jo parin minuutin kuluttua Jaakko Ahokas sooloili Sampo Suonpäälle avopaikan, josta Suonpää viimeisteli 2-1 johdon.
Virhetili karttui molemmilla, kummallakin jaksolla, mutta vain yksi kymppimetrinen nähtiin ja sen iski sisään vieraiden Jussi Nyström nätisti yläpesään. Pelikellossa oli tällöin 19:30, puoliajalle siirryttiin sopuisasti 2-2, tasatilanteessa.

Toinen jakso alkoi Ilveksen parilla nopealla virheellä, kun parisen kuukautta loukissa ollut Pauli Pylvänäinen päästettiin parketille ja mies puhkui intoa. Kuten normaalistikin.. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä, Akaan hienoisessa hallinnassa. Ilves oli kuitenkin lähempänä maalintekoa, kun Vili-Atte Mäkinen katkaisi syötön, pinkaisi läpiajoon ja laukoi tolppaan. Toisen jakson puolivälin jälkeen koitti synkkä minuutti, kun Petri Grönholm viimeisteli kaksi osumaa. Tästä ei enää kotijoukkue noussut, viimeinen kolme minuuttia maaleja haettiin ilman maalivahtia, mutta lähemmäksi maalia pääsi vieraat.
Tänään ei pystytty pitämään pakettia kasassa loppuun asti ja näin pisteet vieraille.
Sunnuntaina uusi yritys, kun vieraaksi saapuu Liikunnan Riemu, Jyväskylästä.