Kuten eilenkin, ottelu alkoi tasaisesti, hieman kyttäillen. Maalinteon aloitti jälleen kotijoukkue, Tomi Lahtisen osumalla jo kahden ja puolen minuutin pelin jälkeen. Tänään oli päätetty taistella viimeiseen asti ja se näkyi myös virhesarakkeessa. Ennen kuin ensimmäinen puoliaika oli edennyt puoliväliin oli kotijoukkueen viisi virhettä täynnä. Tämä vaikutti oleellisesti pelaamiseen, selvittiin ensimmäinen puoliaika ilman naapurin kymppejä, mutta flow katosi. Puoliajalle kuitenkin maalin johdossa.

Puoliajalla saatiin taas katseet käännettyä kohti vieraiden maalia ja heti toisen jakson alkuun jo eilen tolppaa koristellut Vili-Atte Mäkinen karkasi läpiajoon ja nosti pallon pitseihin. 2-0 ja alkoi näyttää taas paremmalta. Kuten tiedetään, maalin jälkeinen vaihto voi olla joskus vaikea. Vain kymmenen sekuntia myöhemmin Joonas Madetoja pääsi kaventamaan tilanteeksi 2-1.
Edelleen kuitenkin peli virtaili aika mukavasti pelisuunnitelman mukaisesti ja virheitä vihellettiin vieraille. Kun vielä ennen toisen puoliskon puolta väliä Jaakko Ahokas tälläsi kotijoukkueen jälleen kahden maalin johtoon, alkoi kolme pistettä maistua suussa.
Sitten alkoi kuitenkin paketti hajota kuten eilenkin ja virhetili alkoi täyttyä. Sinniteltiin mukana, lopulta ilman maalivahtia pelannut vierasjoukkue ja Jonne Forsström onnistui kaventamaan tilanteeksi 3-2 vain puolitoista minuuttia ennen päätössummeria. Tästä herpaantuneena otettiin heti perään kuudes virhe ja kaveri 10m täplälle. Loistavasti maalilla torjunut Roope Hakulinen venytti pallon tielle ja näin oltiin edelleen kiinni täydessä pistepotissa. Kylmä suihku tuli kuitenkin varsin pian, sillä vain sekunteja myöhemmin lupaavia otteita maajoukkuepaidassakin antanut Olli Pöyliö tasoitti pelin. Nyt oltiin jo niin pelin ulkopuolella, että taisteltiin vain pääsystä jatko-otteluun.
Varsinainen peliaika päättyikin tasan ja siirryttiin jatko-otteluun.
Jatko-otteluun siirtyvät virheet koituivat kotijoukkueen kohtaloksi, kun vajaan parin minuutin jälkeen Pöyliö pääsi kympille, eikä erehtynyt. Loppu yritettiin ilman maalivahtia, mutta palloa ei enää verkkoon saatu. Näin ollen piste omaan plakkariin ja vieraille kaksi.
Tilanne sarjataulukossa alkaa käydä tukalaksi, mutta kuten ollaan nähty, pystytään kyllä napsimaan pinnoja kärkijoukkueiltakin. Ensi viikonloppuna pohjoisen kiertue ja uusia kujeita luvassa.