Yksi Ilves FS:n avainpelaajista Akseli Tiensuu jatkaa Ilveksessä myös kauden 2019-2020. Asia varmistui kun Tiensuu allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Tiensuu on noussut nopeasti Ilveksen luottopelaajaksi ja hänen jatkonsa tuo uudistuneeseen joukkueeseen kokemusta sekä varmuutta. Tiensuu liittyy joukkueeseen kuitenkin vasta joulukuussa vietettyään ensin syksyn Ranskassa opiskelijavaihdossa. Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä Akselilla oli aikaa vaihtaa pari sanaa myös nettitoimituksen kanssa:

Jatkosopimus taskussa, millä mielellä? ”- Vietän runkosarjan ensimmäisen puolikkaan Ranskassa korkeakouluvaihdossa, joten pääsen parketille vasta joulu-tammikuussa. Tarkoituksenani on vaihdoin aikana päästä tutustumaan paikallisiin futsal-piireihin, jotta voisin treenata ja olla valmiina astumaan runkosarjan ratkaisuotteluihin.”

Miltä uudet tulokkaat Ilveksessä vaikuttavat? ”- Ilveksen kesän treeneissä on ollut kiitettävä pöhinä. Nuorta verta riittää, jonka vuoksi sekä yksilöillä että joukkueella on paljon opittavaa. Onneksi myös valtavasti potentiaalia ja halua oppia riittää! Tunnen Tessun (valmentaja Antti Teittinen) valmiudet koulia poikasista pelimiehiä, olenhan itsekin samaa koulua käynyt. Ja se koulunkäynti jatkuu vielä!.”

Mihin sijoitukseen kauden päätteeksi olisit tyytyväinen? ”-Joukkueemme on muuttunut viime kaudesta paljon. Uskon, että jos pystymme kauden mittaan kasvamaan joukkueena riittävästi ja saavuttamaan playoff-paikan, kykenemme sitten kevään mittelöissä haastamaan kenet vain ja yltämään myös mitaleille!”

 

PJK myllytti Ilvestä
Farid Mehrabkhani ja Ilves FS sopimukseen