Farid Mehrabkhani ja Ilves FS on tehnyt ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Mehrabkhani siirtyi Ilvekseen Sääksjärven Loiskeesta. Mehrabkhani näytti jo maalintekijän vaistoaan viime viikonloppuna harjoituspelissä KaDyä vastaan iskemällä Ilveksen avausmaalin. Isokokoisen Mehrabkhanin uskotaankin runnovan maaleja runsaasti myös liigaparketeilla. Haastattelimme Faridia parilla pikakysymyksellä kesken Ilveksen vauhdikkaiden treenien:

Millä mielellä siirryit Ilvekseen? ”-Hyvillä mielin. On minulle kunnia-asia pelata moninkertaiselle Suomen mestarille. Hieno asia päästä liigaan pelaamaan ja kaiken lisäksi vielä Ilveksen kanssa. Joukkueella on paljon historiaa ja osaamista sekä mukavat taustahenkilöt ja mukavat pelaajat.”

Miltä Ilveksen joukkue vaikuttaa? ” -Joukkue vaikuttaa nuorehkolta, sieltä on lähtenyt kokeneita pelaajia pois. Mutta nuoret pelaajat ovat todella taitavia, joten kaikki on periaatteessa mahdollista, jos tehdään hyvin yhteistyötä. Valmentaja (Antti Teittinen) on hyvin kokenut, jolla on kokemusta kansainvälisistä peleistä. Hän tuo kuvioita videoista mm. Espanjan liigasta treeneihin ja peleihin.”

Uskotko, että Ilveksellä on mahdollisuus mitaliin ensi kaudella? ”- En tiedä onko meillä realistisia mahdollisuuksia mitaleihin. Tavoitteiden pitää olla kunnianhimoisia, mutta realistisia. Me lähdemme taistelemaan, jotta pääsemme play-offeihin. Jos saadaan mitali niin hyvä, jos ei niin ei huolta, sillä olemme rakentamassa pitkäaikaisempaa prosessia. Eli joukkue aina ole välttämättä ihan valmis vielä tällä kaudella, mutta kaikki on toki mahdollista.”

Akseli Tiensuu allekirjoitti jatkosopimuksen
Ville Koskela jatkaa Ilveksessä seuraavat kaksi vuotta