Ilves FS pelasi la 12.10. futsalliigan ottelun Kauppi Sports Centerissä FC Kemiä vastaan. Kemiläiset olivat paremmalla jalalla liikkeellä ja löivät tiskiin selkeät voittolukemat lopputuloksen ollessa Ilves FS – FC Kemi 2-7 (1-3).

Ottelun alku antoi vielä Ilvekselle toivoa, kun avausmaalin ampui upeasti viiden minuutin kohdalla Ilveksen Riku Partala voimalla suoraan vapaapotkusta ylänurkkaan. Ilveksen johtoa kesti aina 12 minuutille asti, kunnes vimmatusti painostaneet kemiläiset saivat tasoituksen aikaiseksi, joka merkittiin Ilveksen omaksi maaliksi. Ajassa 15.39 Kemin kapteeni Keijo Huusko laukoi vieraille 1-2 johdon. Vain sekunti ennen ensimmäisen jakson loppua venetzuelalainen Enderson Suarez kuittasi Ilves-puolustajan pahan harhasyötön iskemällä taukolukemiksi 1-3.

Toisella jaksolla Kemin Vesa Lilja vei kemiläiset jo kolmen maalin karkumatkalle ajassa 23.56. Lopullisen niitin ottelulle lukemiksi 1-5 ampui komeasti Anttoni Räävi hieman ennen toisen jakson puolta väliä. Tämän jälkeen Ilves yritti vielä epätoivoisesti 5vs4 -pelillä ilman maalivahtia kaventaa lukemia, mutta tuloksena olikin vain kaksi osumaa Kémille lisää, kun Suarez osui kahdesti tyhjiin. Ottelun loppuhetkillä Ilveksen Joona Simpura ohjasi Joonathan Hynnisen laukauksen maalin kaventaen ottelun loppunumeroiksi 2-7.

Ilveksen saldo kolmesta ensimmäisestä liigakamppailusta on vain yksi piste. Lisäpisteitä Ilves pääsee yrittämään jo huomenna sunnuntaina 13.10., kun Kauppi Sports Centeriin rientää vieraaksi paikallisvastustaja PP-70. Ottelu alkaa kello 16.00.