Ilveksen ontuminen futsalliigassa jatkui sunnuntaina 13.10. Kauppi Sports Centerissä, kun vastassa oli paikallisderbyssä PP-70. Vierailijat jättivät Ilveksen maaleitta ja lopputulos oli Ilves FS – PP-70 0-4 (0-1).

Jo vajaan kahden minuutin pelin jälkeen PP-70:n Vili-Atte Mäkinen ampui vapaapotkusta ottelun avausmaalin, joka jäi avausjakson ainoaksi osumaksi. Toisen jakson alussa Riku Laitinen tuplasti PP-70:n johdon 0-2:een. Ilveksen takaa-ajo jäi tehottomaksi eikä lopun 5vs4 -peli ilman maalivahtiakaan tuottanut maaleja kuin PP-70:lle. Tyhjiin osuivat sekä Mäkinen että Laitinen. Loppulukemat 0-4 näyttivät Tampereen futsalvaltikan olevan tällä hetkellä PP-70:n hallussa.

Seuraava ottelu Ilveksellä on vasta kolmen viikon päästä lauantaina 2.11. GFT:tä vastaan Espoossa, joten joukkueella on aikaa pitää kriisipalaveri jos toinenkin, jotta peli lähtisi kulkemaan. Tällä hetkellä pisteitä Ilveksellä on kasassa neljästä ottelusta vain yksi.