Ennen siirtymistään joulunviettoon pelasivat Ilves FS ja espoolainen Golden Futsal Team vielä lauantaina futsalliigan ottelun Kauppi Sports Centerissä. Joulutauolle lähdettiin vierasjoukkueen juhliessa loppunumeroiden ollessa Ilves FS – GFT 2-5 (1-1).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli melko tasaista peliä, jossa pallo pyöri molemmissa päissä. Avausmaalia saatiin odottaa yli 16 minuuttia, kunnes GFT:n Timo Mikkonen laukoi vierasjoukkueen johtoon. Ilveksen tasoitus tuli jakson viimeisellä minuutilla, kun Akseli Tiensuu pääsi hyökkäyspäässä syötön katkoon ja tulitti tykillään komeasti Ilveksen tasoihin. Taoulle siirryttiin tasalukemissa 1-1.

Toiselle jaksolle GFT sai hyvän startin, kun jo reilun minuutin pelin jälkeen Samir Haddouti siirsi espoolaiset jälleen johtoasemaan. Ajassa 24.49 alkoi Ilveksen tilanne näyttämään jo tukalalta, kun Timo Mikkonen vei toisella maalillaan GFT:n jo 1-3 johtoon. Parin inuutin kuluttua GFT:n Haddouti lisäsi vieraiden etumatkaa 1-4 maalillaan. Ilveksen Jaakko Ahokas kuitenkin kavensi heti perään 2-4:ään Lassi Lintulan passista. Pari inuuttia ennen ottelun loppua GFT:n Ville Vähäkoitti ratkaisi viimeistään ottelun tekemällä espoolaisten viidennen maalin. Loppulukemat 2-5 toivat espoolaisille kolme sarjapistettä lisää taulukkoon.

Tappion myötä Ilves FS:n pistemäärä sarjataulukossa pysyy 21:ssä ja sijoitus on edelleen kuudes. Seuraavaksi Ilveksen kalenteriin merkitty Tervarit-peli on siirretty tammikuun lopulle, joten seuraava ottelu tupsukorvilla on vasta 12.1. klo 16, kun Kauppi Sports Centeriin tulee vierailulle Leijona Futsal.