Ilves FS ja Golden Futsal Team pelasivat sunnuntaina 24.3. Tesomalla neljännen puolivälieräottelunsa, joka päättyi espoolaisten niukkaan voittoon Ilves FS – GFT 1-2 (1-1). Voitto oli puolivälieräsarjassa GFT:n kolmas ja GFT jatkaa otteluparista välieriin voitoin 3-1 Leijona Futsalia vastaan.

Ottelu alkoi Ilveksen kannalta hyvin, kun jo kahden minuutin pelin jälkeen Tomi Lahtinen vapautti Rafael ”Rafa” Giorgion läpiajoon, josta ”Rafa” nosti pallon hallitusti yli espoolaisvahti Antti Koivumäen 1-0 -tilanteeksi. Maalin jälkeen ottelu jatkui tasaisena ja tilanteita oli molemmissa päissä. Koivumäen ohella Ilveksen maalivahti Akseli Syrjälä oli oivassa torjuntavireessä ja maalinteko oli molemmilla joukkueille hankalaa. 14 minuutin kohdalla GFT:n Antti Arvola löysiIlves-maalilta pallon mentävän raon ja tasoitti ottelun 1-1:een. Aivan ensi jakson lopussa GFT:llä oli hyvä painotusjakso, mutta Ilves jaksoi lisätakaiskuitta taukosummeriin asti.

Toisella jaksolla ottelu oli edelleen tasaisen ja kamppailun voittajan ennustaminen oli hankalaa. 27 minuutin pelin jälkeen GFT sai toimitettua pallon Ilves-maalille, josta se ohjautui Ilveksen oman pelaajan kautta maalin perukoille vierasjoukkue GFT:n johdoksi 1-2:een. Takaa-ajoasemaan jouduttuaan Ilves ei luovuttanut vaan laittoi kaiken peliin tasoituksen aikaansaamiseksi, mutta Koivumäen ohittaminen toistamiseen ei onnistunut millään. Loppuminuutit Ilves yritti tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta edes 5vs4-peli ei tuonut toivottua tulosta. Peliaika kului loppuun ja samalla loppui loppuun asti taistelleen Ilves-lauman kausi. GFT kuittasi 1-2 -vierasvoiton ja välieräpaikan.

Ilveksen kausi päättyi tänä vuonna jo puolivälieriin ja lopullinen sijoitus on kuudes. Välierissä jatkavat taistelua Suomen mestaruudesta Leijona Futsal  vastaan GFT ja Kampuksen Dynamo vastaan joko Sievi FS tai SoVo Futsal. Ilves FS kiittää kannattajiaan sekä yhteistyökumppaneita kuluvasta kaudesta ja palaa jälleen tositoimiin ensi syksyllä.