Ilves FS:n toinen päivä Pohjois-Pohjanmaan viikonloppuna sunnuntaina 20.1. sujui ensimmäistä paremmin, kun joukkue haki kolme pistettä Oulusta lopputuloksella Tervarit – Ilves FS 1-4 (0-2).

Ottelun avausjaksolla oli molemmilla joukkueilla omat maalintekopaikkansa, mutta maalinteossa onnistui vain vierasjoukkue Ilves FS. Avausmaali syntyi 16 minuutin pelin jälkeen, kun Akseli Tiensuu runnoi Lassi Lintulan maalin edustalle toimittaman pelivälineen verkkoon. Tasan minuutti myöhemmin Ilves-kapteeni Tomi Lahtinen laukoi pallon ylänurkkaan taukotilanteeksi 0-2. Syötön Lahtiselle antoi Antti Teittinen.

Toisella jaksolla 26 minuutin kohdalla pääsi Lassi Lintula nostamaan pallon kaukaa verkkoon lukemiksi 0-3 Tervareiden maalivahdin Juho Keskisen harhailtua poissa maaliltaan. Rafael Giorgio sai maaliin syöttöpisteen. Tervareiden kavennus 1-3:een tuli auttamatta liian myöhään, kun Ville Niskalan maalatessa aikaa oli enää jäljellä alle kaksi minuuttia. Tervarit yritti kuitenkin lisämaaleja ilman maalivahtia, mutta tämän tuloksena Juho Mäkiniemi pääsi tekemään Ilveksen neljännen maalin tyhjään verkkoon.

Ilves jatkaa sarjataulukossa jo tutuksi tulleella sijalla kuusi ja pisteitä on nyt kasassa 27. Seuraavaksi Ilves pelaa jälleen kotonaan Kauppi Sports Centerissä, kun Ilveksen vieraaksi saapuu lauantaina 26.1. klo 16 alkavaan otteluun FC Kemi.