Ilves FS:n ensimmäinen päivä Pohjois-Pohjanmaan viikonloppuna la 19.1. oli odotetun vaikea, kun Sievi FS voitti kotonaan tamperelaiset lukemin 4-1 (2-0).

Ottelun avausmaalista vastasi 11 minuutin pelin jälkeen sieviläisten Joni Pakola. Kolme minuuttia ennen taukosummeri pääsi Sievi FS:n Aleksi Kylmälä tuplaamaan kotijoukkueen johdon taukotilanteeksi 2-0.

Toinen jakso alkoi Sievi FS tyrmäyksellä, kun sekä Henri Heikkilä että Nikola Erceg onnistuivat maalinteossa, kun jaksoa oli pelattu vain reilu minuutti. Tulostaululla komeili jo ratkaiseva kotijoukkueen 4-0 johto. Tästä kanveesista ei Ilves enää noussut, eikä  Rafael ”Rafa” Giorgion kavennus 4-1 -loppunumeroiksi Jaakko Ahokkaan syötöstä pari minuuttia ennen peliajan loppua enää vierasjoukkuetta suuremmin lohduttanut.

Tappiosta huolimatta Ilves jatkaa sarjataulukossa sijalla kuusi. Ilves FS:n toinen koitos Pohjois-Pohjanmaan viikonloppuna kamppaillaan huomenna sunnuntaina 20.1. Oulussa. Ottelu Tervareita vastaan alkaa kello 15.