Ilves FS pelaa viikonloppuna kaksi futsal-liigan ottelua. Lauantaina 29.2. Ilves matkustaa Sieviin kohtaamaan Sievi FS:n klo 16 ja sunnuntaina 1.3. klo 16 Ilves kohtaa kotihallissaan Kauppi Sports Centerissä valkeakoskelaisen Mad Maxin. Runkosarjaa on Ilveksellä jäljellä enää kolme ottelua ja sarjapaikan säilyttäminen on veitsen terällä.

Sievi FS on sarjataulukossa kahdeksantena ja taistelee siten vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Vaatimattomasti kauden aloittanut joukkue on parantanut tahtia kevättä kohden. Syyskierroksella Ilves voitti kotihallissaan Sievin selkeästi 5-1, mutta omalle kotiareenalleen sieviläiset saavat vahvemman ryhmän kasaan kuin syksyiselle vierailulleen Kauppiin. Muunmuassa sieviläisten supertähti Joni Pakola ei ollut mukana syyskierroksen kohtaamisessa.

Mad Maxin sijoitus sarjassa on seitsemäs ja pudotuspelipaikka on viittä vaille varma. Syyskierroksella Valkeakoskella Mad Max voitti Ilveksen jatkoajan jälkeen 5-4. Tuolloin tupsukorvia kuritti Yasar Elbeller kahdella maalillaan.

Ilveksen tilanne sarjan viimeisenä käy aina vain tukalalammaksi. Mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen ovat vielä jäljellä, mutta mikäli joukkue ei viikonlopulta pisteitä kerää voi syöksyminen ykkösdivisioonaan saada sinetin jo ennen viimeistä peliä la 14.3. Jyväskylässä KaDya vastaan. Joten kaikki kannattajat sunnuntaina Kauppiin kannustamaan Ilvestä, jotta ottelu Mad Maxia vastaan ei jäisi Ilveksen kautta aikojen viimeiseksi kotiotteluksi futsal-liigassa. Liput kohtalon otteluun maksavat 8e/5e (vain käteinen).

Sievi nurin, liigapaikka ei vielä karannut käsistä
JoSePa voittoisa