Ilves FS matkusti lauantaina 29.2. Sieviin sarjapaikkansa kannalta elintärkeään otteluun Sievi FS:n vieraaksi. Toiveet sarjapaikan säilymisestä pysyivät vielä Ilveksellä elossa, sillä ottelun päättyi Ilveksen voittoon lukemin Sievi FS – Ilves FS 3-7 (2-3).

Ottelun alkuhetket tarjosivat maalin molemmille joukkueille. Ensin Ville Koskela vei Ilveksen 0-1 vierasjohtoon Akseli Tiensuun syötöstä. Mutta hetkeä myöhemmin Sievin Radik Akhmetkhanov kuittasi lukemat tasoihin. Jakson puolessa välissä Sievi pääsi 2-1 johtoon Atte Häivälän runnottua pallon maalin edestä verko perukoille. Jakson loppu oli kuitenkin Ilves-merkkinen, kun neljä minuuttia ennen taukosummeria Jaakko Ahokas tasoitti ottelun saatuaan Riku Partalalta syötön kulmapotkusta. Ja ajassa 19.33. Akseli Tiensuu prässäsi pallon itselleen ja laukoi upeasti vieraat 2-3 taukojohtoon.

Toisella jaksolla maalia saatiin odottaa reilu seitsemän minuuttia, kinnes Ilveksen maalivahti Juho-Matti Pösö löysi pitkällä heitollaan Riku Oraksen, joka siirsi Ilveksen kahden maalin karkumatkalle. Kun toinen jakso oli ylittänyt puolen välinsä Sievin Juho Ala-Suutari pujotteli itsensä vapaaksi ja kavensi lukemat 3-4:ään. Kaksi minuuttia myöhemmin Jaakko Ahokas vei Ilveksen jälleen kahden maalin johtoon taisteltuaan pallon itselleen Sievin maalivahti Juho Keskisen nenän edestä. Hetkeä myöhemmin Jaakko Ahokas lisäsi Ilves johdon jo 3-6:een 10 metrin pilkulta. Epätoivoiseen tilanteeseen ottelussa joutunut Sievi FS pelasi loppuajan ilman maalivahtia, mutta tuloksena oli vain Ilveksen Jussi Nummelan osuma tyhjään maaliin kuusi sekuntia ennen päätössummeria loppulukemiksi 3-7.

Seuraava ottelu Ilveksellä on jo huomenna sunnuntaina 1.3. Kauppi Sports Centerissä kello 16, kun vieraaksi tulee Mad Max Valkeakoskelta.