Ilves sai vieraakseen AS Moonin Raahesta. Kokoonpanoon saatiin tällä kertaa täydet kaksi kentällistä ukkoja ja hyvä niin, koska vierailta pari ripeää jalkaparia löytyi. Vieraat prässäsivät koko kentän alueelta ja kotijoukkueen lähdöt takkuilivat. Hyvin kuitenkin roikuttiin mukana, vaikka kaveri paremmin liikkuikin.
Maalinteon aloitti Moon, kaksi börsää jo ennen, kuin kellossa oli kahdeksan minuuttia pelattu. Maalareina Hämeenkorpi ja Salmela. Puoliajalle mentiin näin ollen vieraiden 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla tilanne hiukan tasoittui ja alettiin hyödyntää paremmin kaverin yläprässiä. Maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi, kuin yksi, pitkään jauhetusta ylivoimasta huolimatta. Vaikka oli ihan viimeisellä sekunnillakin aivan avopaikka. Maalin edestä pallon survoi sisään Aippa Sulkko.
Sarjakakkoselle maalin tappio tyydyttää enemmän, kuin viime viikonlopun räpistelyn lopputulema viidellä kenttäpelaajalla, mutta silti jäi aika hapan maku pelistä.
Viikolla reeneissä oli niukalti jätkiä, edelleen kärsitään loukeista ja sairastumisista ja niin varmaan tulee olemaan myös seuraavalla viikolla. Onneksi saadaan huilata ensi viikonloppuna, jotta ollaan valmiita kauden viimeisiin koitoksiin, jotka molemmat ovat paikalliskamppailuja.

Kotipeli vieraissa Ilves FS - PP70 2-9 (1-4)