Ilves FS – Tervarit 0-6 (0-2)

Ilves lähti otteluun varsin ohuella rosterilla, kasaan saatiin koko lailla ehjiä ukkoja 2+5. Sairastelut ja loukit, sekä hiihtolomareissut söivät jo viime viikonlopulta joitakin pelureita.
Sävelet oli selvät, koitetaan olla kuluttamatta energiavarastoja liian aikaisin. Tämä tarkoitti sitä, että oikeastaan koko peli pelattiin viidellä, tilanteen salliessa. Tämä ratkaisu miellytti Oululais-vieraita, kuin jääpuikko hanurissa, mutta minkäs teet. Ikämiespeleissä olisi varmaan saatu kaverilta pari ukkoa lainaan.

Hieman jopa yllättävän helposti saatiin luotua jokunen hyvä paikka ja pallo kerran tolppaankin, mutta ei sisään, ennen kuin sitten kaveri osui. Reilu 16 minuuttia siihen meni.
Malttia puuttui pyörityksestä ja osa maaleista meni täysin omaan huolimattomuuteen ja/ tai huonoon puolustamiseen. Eikä paikkojen luominen alun jälkeen tahtonut luonnistua millään, väsy iski vääjäämättä pelin loppua kohden.
Hiukan parempi onni matkassa, olisi peli voinut olla 2-0, tai jopa 3-0 ekan jakson puolivälissä. Mutta ei auta jossitella, tänään ei pärjätty Tervareille viidellä pelaajalla. Miten ihmeessä KaDy ja Kemi sen tekee..
Eipä siinä, ensi viikolla katsotaan saadaanko parsittua lisää ukkoja kokoonpanoon. Huoltopäällikkö Torvinen on jo loppusuoralla opintojen kanssa ja kirurgin paperit melkein taskussa. Ei siis hätää.

Ilves FS - AS Moon 1-2 (0-2)
Länsirannikolta ei lisäpisteitä