Ilves FS vieraili keskiviikkoiltana Tesomalla PP-70:n vieraana tutsalliigan paikallispelin merkeissä. Ilveksellä oli mallikas iltapuhde ja ottelu päättyi selkeisiin lukemiin PP-70 – Ilves FS 1-6 (1-3).

Ottelun ensimmäinen jakso kamppailtiin Ilveksen ollessa niskan päällä ja se näkyi myös tulostaululla. Taukosummerin soidessa tilanteena oli 1-3 vierasjohto. Ilveksen ensimmäisen maalin sijoitti Sakari Lepistö reilun parin minuutin pelin jälkeen Rafael ”Rafa” Giorgion esityöstä. PP-70:n Jussi Rasvan tasoitettua pelin jakson puolenvälin tienoilla, iski Ilveksen kapteeni Tomi Lahtinen kahdesti nopeassa tahdissa. Ensin Jussi Nummelan syötöstä ja heti perään syöttäjänä oli Lassi Lintula.

Toisella jaksolla pelitilanteet tasaantuivat, mutta maaleja ei tuntunut syntyvän. PP-70:n Matias Hovin saatua toisen varoituksensa myötä ulosajon 32 minuutin kohdalla, pääsi Ilves pelaamaan ylivoimapeliä. Ylivoima tuottikin tulosta Tomi Lahtisen maalattua hattutemppunsa täyteen Lassi Lintulan ottaessa syöttöpisteen. Tämän jälkeen PP-70 yritti Ilveksen maalivahti Akseli Syrjälän ohittamista 5vs4-pelillä, mutta maalin tekikin Ilves Lassi Lintulan osuessa tyhjään maaliin. Ottelun loppunumeroiksi 1-6 namutteli vielä Juho Mäkiniemi niin ikään tyhjään maaliin.

Voiton myötä Ilves on nyt kerännyt sarjataulukkoon 18 pistettä ja jatkaa sijalla kuusi. Ilveksen ottelut jatkuvat jo lauantaina 15.12., kun valkeakoskelainen Mad Max saapuu vierailulle Ilveksen kotiluolaan Kauppi Sports Centeriin. Ottelu alkaa kello 16.