PP-70 on Ilveksen isäntänä Tesomalla keskiviikkoiltana 12.12. klo 19.30, kun tamperelaisseurat taistelevat kaupungin futsalherruudesta liigakamppailun merkeissä. Ilves FS on sijoittunut liigassa aina Pelipoikia korkeammalle kauden päätteeksi, mutta keskinäiset ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja tasaista kamppailua odotetaan myös nyt.

PP-70 on sarjataulukossa yhdeksäntenä kymmenen pistettä keränneenä. Matkaa Mad Maxiin ja kahdeksannen sijan tuomaan pudotuspelipaikkaan on vain kolme pistettä. Joukkue osoitti vaarallisuutensa kaatamalla edellisessä pelissään Leijona Futsalin vieraissa lukemin 3-1.

Ilves FS oli myös voitokas edellisessä pelissään, kun joukkue kukisti PJK:n värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-4 kotonaan. Voitto nosti Ilveksen pistemäärän viiteentoista ja sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä kuudes. Ilveksellä olisi vielä mahdollisuus tasaisessa liigan keskikastissa sijoitustaan pari pykälää nostaa ennen joulutaukoa, mutta se vaatisi luonnollisesti voittoja muunmuassa keskiviikon paikallisvastustajastaan.

Liput Tesomalle maksavat 7e/5e ja Futsal-Liiga.TV välittää ottelun suorana lähetyksenä.

Ilves FS nujersi PP-70:n
Tammikuun lapsi/vanhempiryhmien ilmoittautuminen avattu