Ilves isännöi Pirkanmaan derbyssä PJK:a tutusti melko kapealla rosterilla. Jalkeille saatiin 7+2, joka on ollut tavanomaista viime aikoina. Seuraavaan peliin mukaan saadaan lainasopparilla Vehusta Tomi Vikman ja toivottavasti myös Joonathan Hynninen on jo pelikunnossa.

Ottelu tarjosi tiukan taistelun pisteistä ja vasta lopussa vieraat pääsivät kaunistelemaan numeroita. Pitkään jauhettiin 0-0 ja totuuden nimissä oli kotijoukkue paremmilla paikoilla, mutta ei vaan saatu sisään tänään. Ensimmäisen jakson ainokaisen iski vieraiden Sainio, kolmisen minuuttia ennen taukoa.
Toisella jaksolla yritettiin antaa väsyneillä jaloilla lisää painetta, mutta tulosta ei saatu aikaiseksi. 34. ja 36. minuutin kohdalla vieraat saivat peräjälkeen pari maalia ja suurin rynnistys kotijoukkueen osalta loppui. Yritettiin tietysti vielä liivillä, mutta ei oikein lähtenyt. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ehjä peli ja pallo, sekä miehet liikkuivat, kuten kuuluukin.

Seuraava peli on kalenterivuoden viimeinen ja jälleen derby, kun viikko ennen joulua käydään Tesomalla katsastamassa onko PP/70 saanut 4-0:n pyörimään, vai puolustetaanko Viltsua selkeänä pivottina.