Otteluun lähdettiin ihan hyvistä lähtökohdista, verrattuna moneen muuhun peliin, koska käytössä oli peräti 11 kenttäpelaajaa. Okei, näistä toki yksi putosi jo lämmöissä ja yksi on reenannut viimeksi, kun ykkostä pelattiin turnausmuodossa..yksi putosi vielä ekan jakson loppupuolella polvivammaan.
Ottelu lähti käyntiin mukavasti. Vaikka kotijoukkue peliä hallitsi, saatiin itsekin luotua jokunen tilanne vastustajan maalille ja hyvän laitahaaston seurauksena Sampo Suonpää vei vieraat johtoon. Tätä iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä hatullisen iskenyt Joona Valkama toi PeePeen tasoihin. Jakson puolivälissä Riku Laitinen karkasi Ilves-puolustukselta ja siirsi kotijoukkueen johtoon. 2-1 numeroissa mentiin puoliajalle.
Valkama pääsi heti jakson alkuun siirtämään PeePeen kahden maalin johtoon, joka vähän näkyi menevän osalla korvien väliin. Nemo Asumalahti, joka muuten oli koko kentän paras läpi ottelun, pääsi tälläämään Ilveksen taas maalin päähän, kun kellossa oli 25 minuuttia pelattuna. Tämän enempää ei kuitenkaan maaleja pystytty tekemään, tänäänkään.
Jätkiä on kuitenkin pakko kehua kovasta työmäärästä, ei vaan olla vielä ansaittu sitä onnea, jonka tänään sai kotijoukkue. Toisella jaksolla oli hyviä paikkoja, tolppaa jne. Mutta jos et itse tee, niin kaveri kyllä tekee. Liikaa annetaan helppoja maaleja, unohdetaan seurata oma mies, tai pelataan väärässä paikassa turhalla riskillä. Näistä tietysti otetaan opiksi.
Valkama, Pyry Haanpää ja AP Ruohola kaunistelivat vielä loppunumeroiksi 6-2.
Nyt joulutauolle miettimään, kuinka saadaan vielä kelkka käännettyä ja pidettyä perinteikäs seura liiton sarjoissa.