Sunnuntaina Ilves FS teki ensi vierailunsa Joutsaan, kun paikallinen sarjatulokas JoSePa isännöi futsalliigan ottelua. Joutsalaiset olivat oivalla pelipäällä ja pitivät pisteet itsellään lukemin 4-2 (2-1).

Ottelu alkoi melko hidastempoisena ja molemmat joukkueet keskittyivät enimmäkseen puolustamiseen.Varovaisten ensi minuuttien jälkeen vähän ennen ensimmäisen jakson puoliväliä kotijoukkue JoSePan Jesse Kalliokoski aloitti maalinteon pallonriistonsa päätteeksi.Tasoitus tuli 13 minuutin kohdalla, kun Lassi Lintulan tulinen veto Tomi Lahtisen syötöstä upposi verkkoon. Joutsalaisten Jari Kotimäki kuitenkin kuittasi tasoituksen lähes välittömästi vieden kotijoukkueen jälleen johtoon. Loppujakso mentiin vihreäpaitaisen vierasjoukkue Ilveksen painostaessa, mutta painostus ei tuonut lisämaaleja. Taukotulos oli kotijohto 2-1.

Toisen jakson aluksi Ilves jatkoi voimakasta painostustaan saadakseen tasoitusmaalin aikaiseksi. Maalin teki kuitenkin JoSePa, kun Jari Kotimäen komea kaukolaukaus yllätti Ilves-vahti Juho-Matti Pösön. Takaa-ajoaan vauhdittaakseen Ilves aloitti 5vs4 -pelin ilman maalivahtia aina mahdollisuuden tullen jo hyvissä ajoin toisen jakson puolivälin jälkeen. Kavennus 3-2:een tuli 10 metrin rankkarista Jaakko Ahokaan ampumana. Ilveksen jatkaessa ilman maalivahtia pääsi JoSePan Jarkko Kosunen ampumaan 4-2 lukemat omalta kenttäpuoliskoltaan Ilveksen tyhjään maaliin. Kosusen maali jäi illan viimeiseksi ja JoSePa pääsi juhlimaan kolmea sarjapistettä lukemin4-2.

Tappion myötä Ilves FS:lla on kasassa sarjataulukossa edelleen kuusi pistettä. Seuraava ottelu Ilveksellä on ensi lauantaina 20.lokakuuta, kun tupsukorvat saavat vieraakseen Sievi FS:n. Ottelu Kauppi Sports Centerissä alkaa klo 16.00.