Toijalassa koettiin perjantai-illan huumaa, kun Ilves FS oli matkannut Leijona Futsalin vieraaksi paikalliselle monitoimihallille. Kissapedoista voittajana ottelusta selvisi Ilves lukemin 1-2 (0-1).

Ottelu sai erikoisen alun, kun aivan alkuminuuteilla Lassi Lintula laittoi matkaan omalta alueeltaan korkean purkupallon, joka kaikkien hämmästykseksi menikin leijonavahti Juho Laineen taakse maaliin. Syötön Lintulan erikoiseen tarjoili Tomi Lahtinen. Ilveksen avausmaalin jälkeen pallonhallinta siirtyi lähes täysin kotijoukkue Leijona Futsalille, mutta lukuisista paikoistaan huolimatta ei joukkue onnistunut avausjaksolla Ilveksen maalivahti Juho-Matti Pösöä yllättämään. Lintulan onnenkantamoinen jäi näin ensi jakson ainoaksi osumaksi.

Toisella jaksolla Leijona jatkoi hyökkäyksiään ja Juho-Matti Pösö jatkoi torjuntojaan. Lopulta LeiFin Tatu Ahosen tarkka sijoitus tolpan kautta tasoitti ottelun 26. peliminuutilla. Syötön Ahosen maaliin antoi kulmapotkusta Mika Jussila. Tasoituksen jälkeen myös ottelun hallintakin hieman tasoittui kotijoukkueen kuitenkin pysyessä kuskin paikalla. Neljä minuuttia ennen loppua Leijonan Dusan Milojevicin hankittua itselleen toisen varoituksen myötä ulosajon, pääsi Ilves pyörittämään ylivoimapeliä. Ylivoimapeli tuottikin tulosta Tomi Lahtisen tykitettyä vierasjoukkueen jälleen johtoon. Syöttöpisteen Lahtisen maaliin saalisti Lassi Lintula. Loppuajan Leijona yritti tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta Pösö ja kumppanit kestivät. Loppusummeri todisti pisteiden matkaamista Tampereelle 1-2 vierasvoiton myötä.

Voitollaan Ilves FS nousee sarjataulukossa kuuteen pisteeseen. Seuraava ottelu Ilveksellä on jo sunnuntaina, kun tupsukorvat matkaavat sarjanousija JoSePan vieraaksi. Ottelu Joutsassa alkaa klo 17.