Ilveksellä oli futsal-liigassa vuorossa lauantaina 16.11. vieraspelireissu Joutsaan, jossa paikallinen JoSePa isännöi tupsukorvia. Tasaisten vaiheiden jälkeen JoSePa korjasi voiton, mutta tarvitsi siihen myös jatkoajan, joten Ilveskin sai tuliaisena yhden sarjapisteen loppulukemien oltua JoSePa – Ilves FS 5-4ja (4-4, 2-3).

Ottelun alku oli Ilvekselle lupauksia antava, kun Jussi Nummela siirsi vieraat johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Ville Koskela tuplasi Riku Partalan esityöstä Ilves-johdon 6 minuutin kohdalla. Ensi jakson lopulla Oskari Luoman avattua kotijoukkueen maalitilin, Sampo Suonpää siirsi Ilveksen uudestaan kahden maalin karkumatkalle Antti Teittisen syötöstä. JoSePa tuli kuitenkin vielä maalin päähän ennen taukosummeria Janne Kosusen onnistuttua maalinteossa.

JoSePan 3-3 -tasoitus tuli heti toisen jakson alkuun ja asialla oli Matias Paappanen. Tämän jälkeen ottelu jatkui hyvin tasaisena, mutta maaleja nähtiin vasta 35. peliminuutilla Jari Kotimäen vietyä JoSePan ensi kertaa ottelussa johtoon. Ilves aloitti takaiskumaalin jälkeen välittömästi reikäpaitapelin ja tällä kertaa se tuotti tulosta. Joona Simpura maalasi, kun Riku Partala tarjoili. 4-4 jäi varsinaisen peliajan loppulukemiksi ja molemmat joukkueet ansaitsivat tästä yhden sarjapisteen.

Lisäpisteestä taisteltiin jatkoajalla ja sen nappasi JoSePa, kun jatkoajalla nähtiin vain yksi maali. Tuo maali merkattiin Ilveksen omaksi maaliksi ja sen myötä voitto jäi Joutsaan.

Ilves jatkaa taulukossa hännänhuippuna, mutta pisteen makuun päässyt kissapeto janoaa lisää purtavaa ensi lauantaina 23.11., kun Ilves saa kotiluolaansa Kauppi Sport Centeriin vastaansa Sievi FS:n. Ottelu alkaa kello 16.00.