Ilves FS palaa pitkästä aikaa pelaamaan kotihalliinsa Kauppi Sports Centeriin, kun lauantaina 23.11. kello 16.00 Ilveksen vieraaksi saapuu Sievi FS.

Sieviläiset ovat sarjassa vasta kymmenentenä, joka on jotain aivan muuta mihin seura on viime vuosina tottunut. Kausi alkoi pelkillä tappioilla, mutta viimeisissä kahdessa pelissä on Sievi pystynyt voitot nappaamaan, joten joukkueen suunta on vahvasti ylöspäin. Sievin kokoonpano on vaihdellut kauden aikana, mutta rosterista on löytynyt myös kotimaisen futsalin legendaarisia nimiä, kuten Rami Tirkkonen, Joni Pakola, Jaakko ja Juho Ala-Suutari sekä Henri Heikkilä.

Ilveksen asema sarjataulukon hännänhuippuna on käymässä jo tukalaksi. Pisteitä on kasassa vasta kaksi ja ero toiseksi viimeisenä olevaan Riemuun on venähtänyt jo neljään pisteeseen. Sievi-ottelulla on suuri merkitys siihen, pääseekö Ilves vielä muiden kantaan kiinni vai kasvaako ero entisestään. Joukkueen otteet ovat selkeästi kehittyneet ja peli parantunut, mutta onko kehitys ollut riittävää? Sitä kannattaa tulla seuraamaan lauantaina paikan päälle Kauppi Sports Centeriin ja samalla kannustaa Ilves epätoivoisesta tilanteesta nousukiitoon. Liput otteluun maksavat 8e/5e (vain käteinen).

Vihdoin voitto
Joutsasta piste