Ilves FS joutuu kovan haasteen eteen lauantaina 14.12. klo 16 kotihallissaan Kauppi Sports Centerissä, kun vieraaksi saapuu kahden edellisen kauden Suomen mestari Kampuksen Dynamo.

KaDyn kauden aloitus ei tällä kaudella ole ollut aivan yhtä vakuuttava kuin edellisillä kausilla on totuttu, mutta hieman haparoivallakin otteilla jyväskyläläiset ovat sarjataulukon sijalla kaksi. Montenegrolaisvalmentaja Vasco Vujovic uskoo joukkueensa kykenevän kevään päätteeksi juhlimaan kolmatta peräkkäistä Suomen mestaruutta. Nimimiehiä joukkueessa mestaruuteen asti riittää. Kokoonpanosta löytyvät mm. Mikko Kytölä, Sergei Korsunov, Newton Junior ja maalivahti Niila-Ville Laitinen. Uusina vastuunkantajina ovat kunnostautuneet Teemu Lukkari sekä Ilveksestä siirtynyt Lassi Lintula.

Ilves löytyy sarjataulukosta karsijan paikalta sijalta yksitoista. Positiivista kuitenkin on, että viimeisistä kolmesta pelistä on kaikista tullut tupsukorville vähintään yksi piste. Joukkueen pelaajavalmentaja Antti Teittinen ei pidä mahdottomana pisteputken jatkoa myös ennalta suursuosikki KaDya vastaan. ” – Samaa leipää he Jyväskylässäkin syövät. Kurinalainen peli ja omat virheet pois, niin lopputulos voi yllättää”, Teittinen latasi. Teittisen iloksi Ilveksen maalivahtiosasto vahvistui entisestään, kun pitkään loukkaantuneena ollut Juho-Matti Pösö palasi maalinsuulle Mad Max-ottelussa.

Liput lauantain otteluun maksavat tuttuun tapaan 8e / 5e (vain käteinen).

Riku Oras liittyy Ilves Futsaliin
Ilves venyi jatkoajalle