Ilves FS pelasi torstai-iltana 5.12. Valkeakoskella tasaisen futsal-liigaottelun Mad Maxia vastaan. Mad Max voitti ottelun, mutta vasta jatkoajalla lukemin 5-4ja (3-3, 1-1). Ilvekselle tarttui siten mukaan Apialta yksi sarjapiste.

Tasaisen ensimmäisen jakson avausmaalin iski Ilveksen Petri Jouppi ajassa 10.49. Maali oli Joupin ensimmäinen liigaosuma. Vajaan 17 minuutin pelin jälkeen kotijoukkue Mad Max onnistui tasoituksessaan. Asialla oli Yasar Elbeller. Enempää maaleja ei ensi jaksolla nähty.

Toisella puoliajalla näytti Mad Maxi jo menevän menojaan, kun ensin Kim Lingman vei kotijoukkueen 2-1 johtoon 22 minuutin kohdalla ja Yasar Elbeller lisäsi johdon 3-1:een pelikellon näyttäessä tasan 28 minuuttia. Ilves ei kuitenkaan lannistunut, vaan Sampo Suonpää toi Ilveksen maalin päähän. Ajassa 32.00 syntyneen maalin syötti Antti Teittinen. Pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Ilveksen kapteeni Ville Koskela nousi suureen rooliin tuotua Ilveksen tasalukemiin 3-3. Syöttäjänä kunnostautui jälleen Antti Teittinen. Varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 3-3 ja molemmille joukkueille tästä tuli yksi piste sarjataulukkoon.

Jatkoajalla taisteltiin lisäpisteestä ja hetken näytti jo Ilveksen kannalta hyvältä, kun jatkoajan alkuun Riku Partala vei Ilveksen Sampo Suonpään tarjoilusta 3-4 vierasjohtoon. Mad Max kuitenkin kokosi vielä rivinsä ja Mika Jussila tasoitti lukemat. Lopullisen niitin ja 5-4 jatkoaikavoiton siunasi koskilaisten Mika Heritty minuutti ennen jatkoajan kulumista umpeen.

Valkeakoskelta saalistettu piste nosti Ilveksen pois peränpitäjän paikalta kymmenenneksi. Pistepussin tarvitsee silti vielä runsaasti kasvaa, jotta kaudesta muodostuisi Ilvekselle edes välttävä lopputulos. Otteluita on kuitenkin vielä yli puolet jäljellä ja seuraavaksi piristyneitä otteita esittänyt joukkue kohtaa hallitsevan mestarin Kampuksen Dynamon kotihallissaan Kauppi Sports Centerissä lauantaina 14.12. kello 16.00.