Akseli Tiensuu

Ilves FS sai kovan paluumuuttajan tulevan kauden joukkueeseensa. Kolme viime kautta Futsal Mad Maxissä Futsal-Liigaa pelannut Akseli Tiensuu teki tänään pelaajasopimuksen Ilvekseen kaudeksi 2023-2024.

Tiensuu on Ilves faneille tuttu pelaaja. Kaudelle 2017-2018 Ilvekseen siirtynyt peluri ehti pelata kolme kautta Futsal-Liigaa Ilveksen paidassa ennen siirtymistään Valkeakoskelle. Kuusi viime kautta Futsal-Liigassa ovat opettaneet Tiensuulle paljon futsalista ja alkavalla kaudella pääsemme taas nauttimaan Tiensuun taidoista keltavihreissä.

Tervetuloa takaisin Ilvekseen Akse! Miltä tuntuu palata takaisin Ilvekseen kolmen Mad Maxissa vietetyn vuoden jälkeen?

Tuntuu hämmentävästi samaan aikaan tutulta ja turvalliselta, mutta toisaalta siltä, että uudet tuulet puhaltavat. Mad Maxissa vietetyt kolme liigakautta ainakin toivottavasti kypsyttivät minua edelleen pelaajana, joten uskon tuovani kokemusta ja tietoa nuorehkoon joukkueeseen.

Ilves on saamassa mielenkiintoisen ja kilpailukykyisen joukkueen Futsal-Ykköseen. Miltä Ilveksen joukkue on harjoituksissa vaikuttanut?

Olen ollut mukana vasta kaksissa treeneissä, joten en ole ehtinyt saamaan kokonaisvaltaista kuvaa joukkueesta. Joka tapauksessa treeneissä on ollut paljon nuoria ja taitavia nuoria pelaajia, joiden potentiaalin uskon Jussin (Nyström) valjastavan tulokselliseksi pelaamiseksi. Toisaalta joukkueeseen on saatu myös tärkeitä täsmähankintoja, joten uskon tämän vuoden joukkueen olevan tasapainossa tietotaidon, kokemuksen ja potentiaalisen nuoruuden suhteen. Eiköhän me kärkisijoista taistella!

Päävalmentaja Nyström on innostunut Tiensuun liittymisestä joukkueeseen:

Mahtava uutinen viikonloppuun, saatiin liigakokemuksella varusteltu monipuolinen paluumuuttaja. Hienoa että Akseli valitsi meidät, fiksu ja kokenut pelaaja sopii mainiosti meidän porukkaan. Pelaamisen ohella käyttäytyminen kentän laidalla on esimerkillistä, muutamissa treeneissä jo näyttänyt kuinka otetaan kaikki seuran jäsenet huomioon, arvostan suuresti.

Miesten Futsal-Ykkönen käynnistyy Ilveksen osalta la 14.10. vieraspelillä FC Sport Vaasaa vastaan. Ilveksen kotiavaus pelataan Kauppi Sports Centerillä su 22.10. klo 14:00 EBK/FS vastaan.

Lisätietoja:
Matti Anttonen, Ilves jalkapallojaoston toiminnanjohtaja
041 444 5450
matti.anttonen@ilves.fi

Black Week tarjous!
Ilvekset farmisopimukseen