Ilveksen ja Ylöjärven Ilveksen miesten edustusjoukkueet ovat tehneet farmisopimuksen kaudesta 2023-2024. Tiivistä pelaajakehityksellistä yhteistyötä kesän aikana tehneet seurat solmivat ensi kauden osalta farmisopimuksen, mikä helpottaa seurojen välisiä pelaajasiirtoja.

Ylöjärveltä on tehnyt neljä pelaajaa kesän jälkeen sopimuksen Ilvekseen. Aiemmin uutisoitujen Otto Marjamäen, Kosti Lehdon ja Tuukka Kruutin lisäksi maalivahti Janne Honkala jatkaa futsaluraansa Ilveksessä. Ilves pelaa tulevalla kaudella Futsal-Ykkösessä ja YIlves Futsal-Kakkosessa. Viime kaudella YIlves peluutti vahvasti P19 joukkueensa pelaajia joukkueen runkona ja lukuisten pelaajasiirtojen ja armeijan takia kauden läpivienti olisi ollut epätodennäköistä YIlvekselle.

Seurat keskustelivat jo kesän aikana lupaavien P19 pelaajien pelaajakehitysnäkymistä ja Ilveksen järjestämät kesätreenit mahdollistivat futsaltuntuman ylläpidon todella kilpailullisessa ympäristössä. Tämä palveli erityisesti U19 maajoukkuerinkiin kuuluvia Marjamäkeä, Lehtoa ja Kruutia, jotka saivat kaikki kutsun syyskuun alussa alkaviin U19 EM-kisoihin.

Ilveksellä on tulevalla kaudella vahva joukkue P19 Futsal-Liigaan ja joukkueen pelaajilla on mahdollisuus päästä pelaamaan samalla miesten pelejä Futsal-Ykkösessä tai Futsal-Kakkosessa. Farmisopimus tuo joustavuutta pelaajaliikenteeseen joukkueiden välillä ja palvelee erinomaisesti huippuvaiheen pelaajakehitystä.

Alkava futsalkausi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta Ilveksen näkökulmasta. Nimekkäitä vahvistuksia on tullut sekä miesten että naisten joukkueeseen ja nuorille lupaaville pelaajille pystytään tarjoamaan eritasoisia kehitysmahdollisuuksia miesten peleissä.

Miesten Futsal-Ykkönen käynnistyy Ilveksen osalta la 14.10. vieraspelillä FC Sport Vaasaa vastaan. Ilveksen kotiavaus pelataan Kauppi Sports Centerillä su 22.10. klo 14:00 EBK/FS vastaan.

Lisätietoja:
Matti Anttonen, Ilves jalkapallojaoston toiminnanjohtaja
041 444 5450
matti.anttonen@ilves.fi

Ari-Pekka Kangasmäki, Ylöjärven Ilves puheenjohtaja
040 062 0626
ari-pekka.kangasmaki@ylojarvenilves.fi

Kova paluumuuttaja Ilvekseen
Neljä jatkosopimusta