Ilves FS palasi lauantaina 12.1. futsalliigassa joulutauolta ja sai Kauppi Sports Centerissä vastaansa akaalaisen Leijona Futsalin. Leijona oli tällä kertaa kissapedoista vahvempi lopputuloksen ollessa Ilves FS – Leijona Futsal 0-3 (0-2).

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa reilut 11 minuuttia, jolloin Leijonan serbivahvistus Dusan Milojevic laukoi akaalaisten avausmaalin. Pari minuuttia ennen taukosummeria pääsi Tatu Ahonen tuplaamaan Leijonan johdon ja tauolle siirryttiin vierasjohdossa 0-2.

Toisella jaksolle Ilves lähti saalistamaan avausmaaliaan ja Leijonan johdon kaventamista. Maalinteko ei kuitenkaan onnistunut ja aika pelikellossa kului tilanteen pysyessä sitkeästi 0-2 -lukemissa. Ja kun maalin makuun jälleen päästiin 32 minuutin kohdalla oli asialla jälleen Ilveksen harmiksi Leijona Futsal. 0-3 maalin luojaksi merkittiin LeiFin pelaajavalmentaja Jovan Stankovic. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja kolme pistettä matkasi Akaaseen.

Tappion myötä Ilves FS jatkaa sarjataulukossa sijalla kuusi. Lisäpisteiden saalistamista Ilves pääsee yrittämään jo huomenna sunnuntaina 13.1., kun joutsalainen JoSePa saapuu vierailulle Kauppi Sports Centeriin klo 16 alkavaan otteluun.