Ilves FS jatkoi otteluitaan futsalliigassa sunnuntaina 13.1., kun viikonlopun toisessa taistossa Kauppi Sports Centerissä oli vastassa joutsalainen JoSePa. Ilves korjasi ottelusta tärkeät kolme pistettä lopputuloksella Ilves FS – JoSePa 5-2 (2-1).

Ottelun avausmaali syntyi 7 minuutin kohdalla Jussi Nummelan viimeistellessä Antti Teittisen esityöstä. Seuraava maalikin syntyi Ilveksen toimesta, kun reilun vartin pelin jälkeen asialla oli komearaaminen Jaakko Ahokas. Pari minuuttia ennen taukosummeria JoSePan Markus Rautiainen kavensi taukotilanteeksi 2-1.

Toiselle jaksolle JoSePa lähti tasoitus mielessään ja lopulta jakson puolessa välissä Jose Ikonen onnistui muuttamaan lukemat 2-2:een. 36 minuutin kohdalla Ilveksen brasilialaisvahvistus Rafael Giorgio taisteli kotijoukkueen jälleen johtoon. ”Rafan” maaliin syötön antoi Jaakko Ahokas. Ahokas syötti myös hetken päästä Lassi Lintulan tekemän 4-2 ratkaisumaalin. Ilveksen kapteeni Tomi Lahtinen kaunisteli vielä loppumeroiksi 5-2 minuutti ennen loppua.

Ilves FS jatkaa sarjataulukossa edelleen sijalla kuusi. Ensi viikonloppuna Ilves matkaa liigapeleihin kohti pohjoista, kun ensiksi lauantaina 19.1. on vastassa Sievi FS Sievissä ja seuraavana päivänä sunnuntaina 20.1. Oulun Tervarit Oulussa.