Futsalliigan runkosarja pelattiin lauantaina 9.3, päätökseen ja Ilves FS matkusti viimeiseen runkosarjanotteluunsa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi. Taiston päätyttyä ottelun lopputulokseksi saatiin Mad Max – Ilves FS 2-1 (0-1).

Ottelu alkoi Ilvekselle suotuisasti, kun Akseli Tiensuu ampui alanurkkaan ensimmäisestä Ilveksen hyökkäyksestä avausmaalin. Syöttöpisteen Tiensuun maaliin sai Rafael Giorgio. Avausosuman jälkeen ottelu jatkui tasaisena, mutta lisämaalien teko osoittautui molemmille joukkueille vaikeaksi. Osaltaan tähän vaikutti maalivahtien Jukka Saaren (Mad Max) ja Antti Härkösen (Ilves) hyvä pelivire. Lopulta hiekka Apian Liikuntahallin kellon tiimalasissa valui loppuun ensimmäisen jakson osalta eikä lisämaaleja ennen taukosummeria enää nähty.

Toisella jaksolla tasaiset otteet jatkuivat ja maalinteko oli edelleen hankalaa. Maaleitta ei jaksolla kuitenkaan jääty, kun Mad Maxin Kim Lingmanin syöttö löysi takatolpalta Ville Kauppisen, joka tasoitti ottelun 1-1:een 35 minuutin pelin jälkeen. Ja kun Mad Max pääsi vauhtiin, tuli 2-1 johtomaalikin heti perään, kun Justus Kunnaksen raju laukaus Mikko Herityn syötöstä upposi verkkoon. Kunnaksen maali jäi voittomaaliksi ja Mad Max vei voiton lukemin 2-1.

Runkosarja on nyt pelattu ja Ilveksen lopullinen sijoitus taulukossa on kuudes. Puolivälierissä Ilves kohtaa kolmanneksi sijoittuneen Golden Futsal Teamin paras viidestä systeemillä. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan espoolaisten kotikentällä la 16.3. ja su 17.3. Tampereelle ottelusarja siirtyy la 23.3. klo 14. Ilves pelaa omat puolivälierien kotiottelut Tesoman Palloiluhallissa, jossa pelataan myös tarvittaessa neljäs puolivälierä su 24.3. klo 14. Mikäli ottelusarja venyy viidenteen peliin, se pelataan GFT:n kotikentällä ke 27.3.