Ilves FS päättää kauden 2018-2019 futsalliigan runkosarjan vierasottelulla Mad Maxia vastaan. Kamppailu viimeisistä sarjapisteistä alkaa Valkeakoskella Apian Liikuntatalossa lauantaina 9.3. klo 16.00.

Mad Max on ennen viimeistä kierrosta sarjataulukossa kahdeksantena ja siten kiinni pudotuspelipaikassa. PP-70 kuitenkin vaanii koiralaumaa pisteen päässä, joten Maxit voi tarvita pudotuspelipaikkaan kolmen pisteen voiton Ilveksestä. Syyskierroksella Kaupissa Mad Max poistui ilman pisteitä Ilveksen voitettua 4-2. Mad Maxin pelaajavalmentaja Alex Peris Moran lisäksi tärkeitä hahmoja koskilaisten riveissä ovat olleet mm. Justus Kunnas, Mikko Matinaro, Matti Jussila ja Kim Lingman.

Viidentenä sarjataulukossa lymyävä Ilves FS on oman pudotuspelipaikkansa jo tovin aikaa sitten varmistanut ja kyse on enää siitä, onko joukkue lopulta runkosarjan viides vai kuudes. Voitto Mad Maxista varmistaisi ettei KaDya vastaan viimeisen pelinsä vieraissa pelaava SoVo pääsisi edes voitolla sarjajohtajasta enää Ilveksen edelle. Mutta viideskään sija ei riitä pudotuspelien kotietuun, vaan runkosarjan vitonen kohtaa pudotuspeleissä neljänneksi sijoittuvan Sievi FS:n ensiksi vieraskentällä. Kuudenneksi jäävä joukkue taas aloittaa puolivälierät vieraissa joko Leijona Futsalia tai Golden Futsal Teamia vastaan. Ilveksen maalivahti Akseli Syrjälä ei tulevasta puolivälierävastustajasta juurikaan paineita ota. ”-Huippujoukkue tulee vastaan joka tapauksessa ja kaikki on voitettava mikäli mestariksi haluaa. Meillä on nyt kaksi tappiota alla ja Mad Maxia vastaan lähdetään tuota putkea katkaisemaan, jotta saadaan hyvä lataus pleijareihin”, totesi Syrjälä.

Mikäli et pääse paikalle Valkeakoskelle, niin ottelua voi seurata tuttuun tapaan myös Futsal-Liiga.TV:ltä.

 

 

Mad Max voitokas, Ilves kohtaa puolivälierissä GFT:n
PP-70 venyi voittoon