Markus Riikilä siirtyy Riemusta Ilvekseen. Valmennus on ollut tyytyväinen näkemäänsä ja erittäin suurella ilolla haluaa ilmoittaa että Riikilä on kirjoittanut sopimuksen keltapaitoihin tulevaksi kaudeksi.

Mediavastaava otti yhteyttä Riikilään ja kysyi uuden Ilves pelurin mietteitä siirrosta.

Moro Markus!

Siirryit Riemusta Ilvekseen tulevalle kaudelle. Miksi valitsit juuri keltapaidat?

”-Muutin Tampereelle töiden perässä ja vanha tuttu Ahokkaan Jaakko soitti ja pyysi treeneihin. Treeneissä oli heti hyvä meininki ja joukkueella vaikuttaa olevan taustat kunnossa, niin päätin tehdä sopparin. Onhan Ilves vetovoimainen myös perinteidensä vuoksi.

Pre-Season on käynnissä joten onko treenien taso ollut mielestäsi sen mukainen että olemme valmiita uuteen kauteen?

”-Treenejä olen tosiaan ehtinyt käymään vasta kolmet ja parit olen seurannut katsomosta loukkaantumisen vuoksi. Hyviä juttuja ja hyviä pelaajia! Uskon että olemme sopivassa vauhdissa niin että kun kausi alkaa olemme valmiina.”

Oletko päässyt helposti sisään joukkueeseen? Vai onko kundit pelkästään aukonut päätä uudelle pelaajalle?

”-Tunsin ennalta muutaman pelaajan Ilveksestä mikä helpottaa tuloa porukkaan. Uskon että pääsen kunnolla sisään saunaillassa.”

Kausi lähestyy hurjaa vauhtia joten mitkä ovat mielestäsi uudistuneen joukkueemme tavoitteet ensi kaudelle? Entä omat tavoitteesi?

”-Eiköhän joukkueen tavoite ole vähintään play-offit. Omalta kohdaltani ensimmäinen tavoite oli saada ehjä kokonainen kausi, kun on ollut pari kautta loukkaantumisia. Eipä hyvin alkanut. Kun pääsen kuntoon, niin tavoite on tottakai päästä isoon rooliin ja pörsseille!”

Kumpi on mielestäsi hienompi? Puikot ja kärsällä ylös vai kulmasta nosto ja volley takakulmaan?

”-Puikot ja ylös.”

Hienoa Markus! Ilveksen valmennuksesta löytyy onneksi parasta mahdollista apua jos pelaaja kärsii loukkaantumisesta joten on vain ajan kysymys milloin Ilves kannattajat näkevät Markuksen viilettävän Kauppi Sport Centerin parketilla.

Tervetuloa Ilvekseen!

 

Ilves FS:n liigapelit striimataan edelleen ilmaiseksi
Vili-Atte Mäkinen on Ilveksen uusi pelaaja!