Paikallisvastustajan riveistä Ilvekseen siirtynyt Mäkinen tunnetaan yhtenä sarjan laadukkaimmista pivot pelaajista. Ilveksen johto oli erittäin tyytyväinen että sai kiinnitettyä näin loistavan pelaajan rinkiinsä. Mäkinen viihtyy syvällä vastustajan maalin edessä missä mies aiheuttaa jatkuvasti täydellistä kaaosta vastustajien puolustuksen organisoinnissa mutta pystyy myös osallistumaan pelinrakenteluun sen vaatimalla tavalla.

Ilveksen mediatiimi kyseli Viltsun kuulumisia ja mietteitä tulevasta kaudesta.

Moro Viltsu!

Kirjoitit sopimuksen Ilvekseen tulevalle kaudelle. Pre-season on tällä hetkellä käynnissä joten mitkä ovat olleet mietteesi uudesta joukkueesta? Onko sinut otettu hyvin vastaan?

-”Moro! Hyvin on otettu vastaan ja nyt 3 viikkoa kestäneellä pre-seasonilla on ollut hyvä meininki!”

Miksi valitsit siirtyä juuri Ilvekseen?

-”Valitsin Ilveksen, koska halusin harjoitella vielä astetta ammattimaisemmin. Muutos tuo itselle myös vähän uutta motivaatiota ja toivottavasti oma pelaaminen kehittyy.

Miten kesän poikkeusolot vaikuttivat treenaamiseen? Pystyitkö kaikesta huolimatta harjoittelemaan toivomallasi tavalla?

-”Poikkeusolot vaikuttivat lähinnä siihen, että joukkueharjoitukset alkoivat näin myöhään. Mielelläni olisin harjoitellut pidemmän pre-seasonin!

Mitkä ovat mietteesi joukkueen tavoitteista tulevalla kaudella? Entä omat tavoitteesi?

-”Toivottavasti pelaamme play-offeja keväällä! Omat tavoitteet on kehittyä pelaajana ja laittaa pari helppoa palloa takatolpalta sisään.

Mainiota Viltsu! Tervetuloa Ilvekseen!

Mäkisen voi nähdä ensimmäistä kertaa 10.09 Kauppi Sport Centerin upealla parketilla kun vastaan asettuu harjoitusottelussa PJK.

 

 

Markus Riikilä pukee keltaista päälle!
Pyry Haanpää Ilvekseen