Ilves FS:n ottelut futsalliigassa jatkuvat pienen tauon jälkeen lauantaina 23.2., kun joukkue matkaa naapurikuntaan Pirkkalaan ottamaan Pirkkalan Jalkapalloklubista mittaa. Ottelu Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksella alkaa klo 15.00.

PJK:n osalta pudotuspelit ovat jo jääneet haaveeksi, mutta panosta joukkueella otteluun riittää silti mielin määrin sarjapaikan säilyttämisen muodossa. PJK on sarjassa tällä hetkellä karsijan paikalla toiseksi viimeisenä 13 pisteellään, mutta eroa tällä hetkellä ”kuivilla” olevaan FC Kemiin on vain kaksi pistettä. Syyskierroksen ottelussa Kaupissa PJK taisteli Ilvestä vastaan raivokkaasti pisteistä, mutta joutui lopulta taipumaan niukasti Ilveksen voittolukemien oltua 5-4.

Ilves nousi viime kierroksella liigassa sijalle viisi. Pudotuspelipaikka on Ilveksellä jo varma, mutta vielä Ilves elättelee pieniä toiveita neljäntenä olevan Sievi FS:n ohittamisesta ja sitä myöden kotiedusta pudotuspeleihin. Tosin edes voitot jäljellä olevista kolmesta runkosarjan ottelusta eivät välttämättä Ilvekselle kotietuun riitä, tarvitaan myös kovakuntoisen Sievi FS:n pistemenetyksiä. Edellisessä pelissä SoVoa vastaan kaksi maalia iskenyt Jussi Nummela ei kuitenkaan ole vielä toivoansa kotiedun suhteen menettänyt. ”-Taistelemme lopuista peleistämme jokaisesta kolme pistettä, emmekä mieti miten Sievi pelaa. Jos emme kotietua saa, niin voitamme puolivälierissä sitten vieraissa”, uhosi itsevarmuutta tuhat kiloa SoVo-maaleistaan saanut Nummela.

Mikäli et paikalle Pirkkalaan pääse, paikallispelin voi katsoa Futsal-Liiga.TV:stä.

U19-poikien futsalin EM-karsinta Tampereella 27.-30.3.
Ilves takoi 11 maalia SoVon verkkoon