Ilves FS pelasi lauantaina 10.2. viikonlopun toisen ottelunsa futsalliigassa. Tällä kertaa peliareenana oli kotihalli Kauppi Sport Center ja vastustajana SoVo Futsal. Ottelusta muodostui varsinainen maali-iloittelu, jossa Ilves oli somerolaisia reilusti parempi lukemin 11-5 (5-2).

Ottelun ensimmäinen puoliaika näytti jo pelin hengen. SoVo kyllä hyökkäsi tarmokkaasti, mutta jätti puolustuksen kokonaan maalivahtinsa Joonas Puolamäen harteille. Puolamäki oli tolppien välissä mies paikallaan, mutta jatkuville Ilveksen vastahyökkäyksille käytännössä vailla puolustustusta ei hän yksin voinut mitään. Reilun vartin pelin jälkeen Ilves oli karannut jo 5-0 johtoon. SoVokin sai pari onnistumista avausjakson lopulla, joten taukonumerot olivat 5-2 Ilves-etumatka.

Toisella jaksolla sama meno jatkui. SoVo taisteli pallosta vain hyökkäyspäässä ja tämä avasi jatkuvasti Ilvekselle avoimia maalipaikkoja. Lopulta Ilves sai aikaiseksi peräti 11 maalia ja kun ei Ilves-puolustuskaan jaksanut selkeässä johtoasemassa enää maalivahtiaan Akseli Syrjälää liikaa auttaa, saivat somerolaisetkin maalisarakkeeseensa 5 osumaa. Päätössummerin soidessa tulostaululla komeili täysin ansaittu 11-5 voitto Ilvekselle. Ilveksestä tehopisteitä keräsivät Tomi Lahtinen 1+5, Antti Teittinen 3+0, Jussi Nummela 2+1,  Lassi Lintula 2+0, Akseli Tiensuu 1+1, Jaakko Ahokas 1+1 ja yksi maali merkittiin SoVon omaksi maaliksi. SoVon paras pistemies oli Mergin Bushi kolmella maalillaan.

Voiton tuomat kolme pistettä nostivat Ilveksen sarjataulukossa viidenneksi kokonaispistemäärän ollessa nyt 34. Futsalliiga jatkuu Ilveksen osalta kahden viikon kuluttua lauantaina 23.02. klo 15 Pirkkalassa PJK:n vieraana.