Ilves FS:n pisteputki jatkui hallitsevaa Suomen mestaria Kampuksen Dynamoakin vastaan lauantaina 14.12. Kauppi Sports Centerissä, kun KaDy voitti ottelun vasta jatkoajan jälkeen lukemin Ilves FS – KaDy 3-4ja (3-3, 1-1).

Heti ottelun alettua oli selvää, ettei joukkueiden sarjasijoituksilla ole mitään merkitystä, vaan Ilves taisteli hallitsevaa Suomen mestaria KaDya vastaan hyvin tasaväkisesti. Australian komennukseltaan kokoonpanoon palannut Jaakko Ahokas iski Ilveksen 1-0 johtoon maalin etukulmalta Antti Teittisen nappisyötöstä vajaan viiden minuutin kohdalla. Ottelu jatkui tasaisena ja tilanteita oli molemmissa päissä. KaDy pääsi tasoittamaan ajasssa 14.08, kun Sergei Korsunov tykitti rangaistusalueen kaarelta pelivälineen voimalla verkkoon. Loistavan ottelun pelannut Ilves-vahti Juho-Matti Pösö ei voinut Korsunovin kanuunalle mitään. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty ja lukemissa 1-1 mentiin tauolle.

Toisen jakson alku oli Ilvekselle vaikea ja KaDy rynnisti voimakkaasti. Heti jakson alkuun Lassi Lintulan kaukolaukaus vei KaDyn ensi kertaa ottelussa johtoasemaan. Pallonhallinta pysyi enimmäkseen KaDyllä, mutta Pösö maalinsuulla osoitti suurta varmuutta ja KaDyn johto pysyi vain yhdessä maalissa. 32 minuutin kohdalla KaDyn maalivahti Niila-Ville Laitinen aikaili avauksessaan ja Ilves sai epäsuoran vapaapotkun rangaistusalueen rajalta. Antti Teittinen siirsi pallon Ville Koskelalle ja Koskela laukoi pallon voimalla verkkoon lukemiksi 2-2. Ajassa 37.31 Sampo Suonpää riisti pallon KaDyn alimmalta mieheltä ja pääsi tuikkaamaan Ilveksen kotiyleisön riemuksi 3-2 johtoon. Aivan loppuun asti ei Ilveksen johto kestänyt, sillä vain 26 sekuntia ennen peliajan umpeutumista KaDyn Teemu Lukkari tasoitti ottelun KaDyn pelatessa 5vs4 -peliä ilman maalivahtia. Lukemat 3-3 varsinaisen peliajan jälkeen toivat molemmille joukkueille yhden pisteen lisää sarjataulukkoon.

Jatkoajalla taisteltiin lisäpisteestä ja pidemmän korren veti KaDy. Lassi Lintula rokotti entistä seuraansa ampumalla kaukaa ottelun toisen maalinsa ajassa 42.54. Lintulan maali jäi jatkoajan ainokaiseksi ja lisäpiste lähti Jyväskylään lukemin 3-4.

Seuraavaksi Ilves matkustaa Somerolle SoVo Futsalin vieraaksi ensi lauantaina 21.12. Ottelu alkaa kello 16.00.