Ilves FS pelaa vielä lauantaina 21.12. Somerolla yhden ottelun futsal-liigassa ennen hiljentymistä joulunviettoon. Kamppailu sarjapisteistä SoVo Futsalia vastaan alkaa lauantaina kello 16.00.

SoVo on sarjassa kuudentena kerättyään pisteitä 13. Syyskierroksella Tampereella Ilves ja SoVo pelasivat varsinaisen peliajan tasan 5-5 ja jatkoajan jälkeen SoVo voitti 5-7. SoVon syyskierros on ollut viime vuosina menestymään tottuneelle joukkueelle hieman kuoppainen, eikä tuttua hyökkäysvoittoista tykitystä ole nähty kuin ajoittain. Joukkueella on kuitenkin potentiaalia nousta jälleen aina mitaleille asti. Siitä pitävät huolen pistepörssin kärkisijoilta totutusti löytyvät Gesim Voca ja Arber Istrefi.

Ilves FS on kerännyt kaikista joukkueista vähiten pisteitä eli seitsemän. Viimeiset neljä ottelua ovat tuoneet joukkueelle kuitenkin ainakin tasapelipisteen, joten vaikean alun jälkeen kurssi on selkeästi kääntymässä. Tupsukorvien kokoonpanoon saadut Jaakko Ahokas ja Riku Oras esiintyivät viime viikonlopun KaDy-ottelussa edukseen ja toiveet menestyksestä Somerolla ovat korkealla. ”- Joulukinkku maistuisi paremmalta voiton jälkeen”, tiivisti Ahokas koko joukkueen ajatuksia ottelun alla.

SoVo hallitsi maalinteon
Pisteputki jatkui KaDyakin vastaan