Ilves FS pelasi lauantaina 23.2. futsalliigan paikallisottelun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana Pirkkalassa. Ottelu oli odotetun tiukka, mutta loppulukemat eivät olleet Ilvekselle mieluiset kotijoukkueen pidettyä pisteet itsellään lukemin PJK – Ilves FS 3-1 (0-0).

Ottelun alkoi vauhdikkaasti ja palloa vietiin kovalla temmolla kentän kumpaakin päähän. Maalinteko oli kuitenkin hankalaa molemmille joukkueille ja maalivahdit Nico Suomalainen (PJK) ja Akseli Syrjälä (Ilves) torjuivatkin ensi jaksolla kaiken mitä eteen tuli. Tauolle lähdettiinkin maalittomissa tasalukemissa 0-0.

Toisella jaksolla maaleja jo nähtiin. Ensimmäiseksi onnistui 23 minuutin kohdalla PJK:n kapteeni Miikka Mörö, joka ampui vapaapotkusta lähes puolesta kentästä kotijoukkueen avausmaalin. Ilveksen tasoitusta saatiin odottaa aina 31 minuutille asti, jolloin Tomi Lahtinen syötti Rafael ”Rafa” Giorgiolle avopaikkaan, josta brasilialainen ei erehtynyt. PJK kuitenkin pääsi nopeasti jälleen johtoasemaan Ville Halmeen viimeistellessä Omar Solin syötöstä. Jouduttuaan jälleen tappioasemaan Ilves aloitti ”reikäpaitapelin” ilman maalivahtia ja pyrki vimmatusti tasoihin. Ylivoimapyöritys tuotti Ilvekselle muutamaan maukkaan tilanteen, mutta ei toivottua tasoitusta. Sen sijaan Miikka Mörö pääsi vielä viime sekunneilla tekemään tyhjään maaliin loppulukemat 3-1 pirkkalalaisille.

Ilves jatkaa tappion myötä sarjataulukossa 34 pisteessä ja pudotuspelien kotietu alkaa karata käsistä. Ensi viikonloppuna Ilveksen paikallispelit liigassa jatkuvat, kun PP-70 on Ilveksen vieraana lauantaina 2.3. kello 16 alkavassa ottelussa. Ilves isännöi paikalliskamppailua poikkeuksellisesti Kaupin sijaan Tesoman Liikuntahallissa.

Ilves kohtaa PP-70:n lauantaina Tesomalla
U19-poikien futsalin EM-karsinta Tampereella 27.-30.3.