Ilves FS jatkaa urakkaansa futsalliigassa paikalliskamppailun merkeissä, kun PP-70 saapuu Ilveksen vieraaksi omaan kotiareenaansa Tesoman Palloiluhalliin lauantaina 02.03. klo 16.00. Ilves pelaa poikkeuksellisesti kotipelinsä Tesomalla Kauppi Sports Centerin ollessa muussa käytössä. Kyseessä on Ilveksen toiseksi viimeinen runkosarjan ottelu ja viimeinen runkosarjan kotiottelu.

Yhdeksäntenä liigassa olevalla PP-70:llä on vielä mahdollisuudet nousta runkosarjassa kahdeksan joukkoon ja sitä myötä pudotuspeleihin, kun kaksi kierrosta runkosarjaa on pelaamatta. Eroa viivan päällä majailevaan Mad Maxiin on neljä pistettä, joten pistesaldon jäädessä Ilvestä vastaan nollaan, kariutuu myös pudostuspelihaave lopullisesti. PP-70:n täytyy myös katsoa sarjataulukossa alaspäin, sillä karsijan paikalta pois haluavalla PJK:lla on vielä teoriassa mahdollisuus PP-70 ohittaa, tosin voitto Ilveksestä varmistaisi PP-70:n sarjapaikan myös kaudelle 2019-2020.

Ilveksen loppusijoitus on runkosarjassa hyvin todennäköisesti viides tai kuudes riippumatta jäljellä olevien pelien (PP-70 ja Mad Max) tuloksista. Pudotuspelit alkavat siten Ilveksellä joka tapauksella vieraskentällä, joten Ilves pääsee ilman voittopaineita pelaamaan viimeiset runkosarjan ottelunsa. Tämä ei valmentaja Antti Teittisen mukaan kuitenkaan tarkoita Ilveksen otteiden hiipumista: ”-Pelaamme täysillä voitosta, ei pudotuspelien alla voi alkaa löysäilemään, se varmasti kostautuisi. PJK jo pääsi meitä näpäyttämään, pelikuviot hiotaan jälleen kuntoon. Jotain kokoonpanomuutoksia voi tulla, mutta muuten ottelun panoksettomuus ei meidän peliämme muuta”, totesi Ilves-piiskuri Teittinen.

Liput Tesomalle paikallispeliin maksavat 8e/5e (vain käteinen). Kyseessä on Ilveksen runkosarjan viimeinen kotipeli, joten on myös viimeinen tilaisuus käyttää mahdollisesti saamansa vapaalippu.

PP-70 venyi voittoon
PJK paikalliskamppailun valtias