Liiga parketilta tuttu Haanpää on pelannut jo vuosia Suomen huipulla. Neuvottelujen jälkeen joukkueen johto ja Haanpää löysivät yhdeisen sävelen ja saivan kiinnitettyä laadukkaan pelaajan Ilvekseen. Mediavastaava tavoitti Haanpään ja kysyi muutaman terävän kysymyksen.

Moro Pyry!

Kirjoitit juuri sopimuksen Ilvekseen! Millä fiiliksillä?

-”Fiilis on todella hyvä! Harjoituksissa on ollut todella hyvää tekemistä ja odotan innolla kauden alkua.”

Hienoa! Onko ollut helppo päästä joukkueeseen sisään niin pelillisesti kuin henkisesti?

-”Joukkueeseen on ollut helppo päästä mukaan ja ilmapiiri on ollut todella hyvä. Ilveksessä on jo entuudestaan ollut muutama tuttu pelaaja ja vanhasta joukkueesta kanssani siirtyneet pelaajat ovat myös helpottaneet muutosta. Pelillisesti pitää vielä tehdä itse töitä että pääsee kaikkien kanssa samalle aaltopituudelle. Toki uusia kuvioitakin pitää treenata heti paljon että ne ovat muistissa kaudella mutta luotto on kova että ajan kanssa nämä asiat onnistuvat.”

Mitkä ovat mielestäsi joukkueen tavoitteet tulevalla kaudella? Entä omat tavoitteesi?

-”Joukkueen tavoite on mielestäni vähintään pudotuspelit! Koen myös joukkueen tavoitteeksi että jokainen pelaaja pystyisi kehittymään tulevan kauden aikana. Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin päästäksemme kyseiseen tavoitteeseen ja jos muutaman tehopisteen kauden aikana pystyisin tekemään niin olisin tyytyväinen.”

Mitä uskot tuovasi omalla henkilökohtaisella osaamisellasi Ilvekseen?

-”Uskon tuovani joukkueen puolustukseen vahvuutta ja pelillisesti ohjausta äänenkäytön kautta.”

Mikä on mielestäsi sopivan suuruinen sakko, jos jättää treenit väliin perjantaina ja menee tyttöystävän kanssa romanttiselle illalliselle?

-”Jos näin sattuisi tapahtumaan uskon että kuittia tulisi sen verran joukkuelaisilta että siinä olisi sakko ehkä tarpeeksi mutta sanotaan siihen lisäksi vielä vaikka 10 euroa.

Loistavaa Pyry! Tervetuloa Ilvekseen!

Vili-Atte Mäkinen on Ilveksen uusi pelaaja!
Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen!