Ilves FS:n isänpäivä kului futsalin merkeissä, kun joukkue matkusti Somerolle. Paikallinen SoVo Futsal oli kovassa iskussa ja onnistui pitämään sarjapisteet itsellään lukemin 7-3 (3-2).

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnassa ja seitsemän minuutin pelin jälkeen painostus tuotti myös tulosta, kun Mergim Bushi vei SoVon 1-0 johtoon. Nelisen minuuttia myöhemmin Gesim Vocan komea kaukolaukaus muutti tilanteen jo 2-0:ksi. Jakson loppupuolella Ilves sai kavennuksen aikaiseksi, kun Lassi Lintula ohjasi Antti Teittisen antaman kulmapotkun verkkoon. Ilveksen tasoituksen teki Rafael ”Rafa” Giorgio liukumalla pallon maaliin Akseli Tiensuun syötöstä. Mutta vielä ennen taukosummeri siirsi Bushi SoVon jälleen johtoasemaan 3-2.

SoVo sai toiseen jaksoon loistavan alun Joonas Manzon vietyä ajassa 21.34 joukkueen 4-2 johtoon. 25 minuutin kohdalla Antti Teittinen katseli punaista korttia, mutta Ilves kesti tästä seuranneen kahden minuutin alivoiman takaiskuitta. Heti alivoiman jälkeen Ilveksen Juho Mäkiniemi survoi väkisin 4-3-kavennuksen Tomi Lahtisen laukauksesta tulleesta irtopallosta. SoVo pääsi kuitenkin jälleen kahden maalin johtoon Mohammad Ahmadin maalilla. Moshtagh Yaghoubin kikkailtua SoVon jo 6-3 johtoon oli ottelut nähnyt ratkaisunsa. Valdrin Rashica kaunisteli vielä tyhjään maaliin ottelun loppunumeroiksi 7-3.

Ilves on nyt pelannut tämän kauden liigassa kahdeksan ottelua ja pisteitä niistä on kertynyt 12. Seuraava ottelu Ilveksellä on vasta kahden viikon kuluttua lauantaina 24.11. klo 16, kun Kauppi Sports Centeriin tulee vieraaksi paikallisvastustaja Pirkkalan Jalkapalloklubi.