Ilves FS ja Kampuksen Dynamo pelasivat lauantaina 10.11. hyvätasoisen ja viihdyttävän futsalliigan ottelun. Ilveksen harmiksi sarjapisteet matkasivat viime sekuntien maalilla Jyväskylään lukemin Ilves FS – KaDy 2-3 (1-1).

Ottelu eteni alusta asti käsikirjoituksen mukaisesti eli KaDy piti enemmän palloa hallussaan ja Ilves keskittyi puolustamiseen. Ottelun avausmaali tuli ensi jakson puolessa välissä, kun jyväskyläläisten Kristijan Radin onnistui ohittamaan hyvin pelanneen Ilves-vahti Akseli Syrjälän. Ilveksen tasoitusmaali tuli lähes välittömästi puolen minuutin päästä, kun Sakari Lepistö laukoi ensimmäisessä liigaottelussaan heti ensimmäisen liigamaalinsa. Lisämaaleja ei avausjaksolla nähty, joten taukotulos oli 1-1.

Toisella jaksolla KaDy lisäsi pallonhallintaa entisestään, mutta Ilves puolusti tiiviisti iskien aina tilaisuuden tullen vastaiskuin. 31 minuutin kohdalla kesken Ilveksen hyökkäyksen KaDy pääsi pallonriiston avulla ylivoimahyökkäykseen, jonka Newton Jr päätti tuloksekkaasti. Tappioasemaan joutunut Ilves päätti aloittaa 5vs4-pelin ilman maalivahti jo hyvissä ajoin kuutisen minuuttia ennen peliajan loppua ja riskinotto kannatti. Ylivoima tuotti lähes heti tulosta, kun Tomi Lahtinen maalasi tasoituksen Lassi Lintulan syötöstä. Ottelun ratkaisu tuli kuitenkin kymmenen sekuntia ennen peliajan loppumista, kun Newton Jr laukoi kulmapotkutilanteesta pallon ylänurkkaan 2-3 loppunumeroiksi. Ilveksen hyvä taistelu ei siis tällä kertaa tuottanut yhtään lisäpistettä sarjataulukkoon.

Ilves ei ehdi pitkään tappiotaan surra, sillä seuraava ottelu on heti huomenna sunnuntaina 12.11. klo 16.00 Somerolla SoVo Futsalia vastaan.