Ottelun lähti käyntiin tasaisissa merkeissä, molempien hallitessa vuorollaan palloa. Kunnon maalipaikoille ei ennen jakson puoliväliä päästy, lukuunottamatta Newton juniorin tolppalaukausta. Maalinteon sen sijaan aloitti Ilves, Joonathan Hynninen laukoi pallon Tomi Lahtisen kulmasta, jonka Ville Koskela päästi puikoista, pitseihin. Vain hetkeä myöhemmin pallo sohittiin omiin Jaakko Ahokkaan toimesta, kun Jaska katkoi poikkisyöttöä maalin edessä. Tästä sisuuntuneena, erikoistilanteissa onnistunut Ilves, uusi johtonsa, kun Antti-Pekka Ruohola antoi kulman ja Tomi Lahtinen tälläsi siirrosta pallon takanurkkaan. Tälläkään kertaa ei johdosta saatu kauaa nauttia, sillä Newtonin toimittaman pallon survoi sisään Aleksi Kylmälä.
Tänään oli ongelmia löytää vapaita jalkoja, kun peliä avattiin, mutta ottelun komein maali syntyi Jere Myllykankaan avauksesta, jonka Jaakko Ahokas tälläsi suoraan ilmasta takanurkkaan. Puoliajalle oltiin menossa johtoasemassa, mutta ylihyökkääminen kostautui vain sekunteja ennen puoliaikaa. 3-2 hyökkäys muuttui hetkessä 1-3 puolustamiseen, eikä kotijoukkue jättänyt tilannetta hyödyntämättä. Aleksi Gullsten pääsi ohjaamaan pallon tyhjiin Juho-Teppo Bergin syötöstä. Puoliajalle siis tasatilanteessa 3-3.

Maalinteko tuntui olevan tänään tärkeämpää, kuin oman maalin puolustaminen. Toista jaksoa ehti vanheta vain reilu puoli minuuttia, kun verkot pölisi jälleen. Tällä kertaa johtoaseman otti kotijoukkue, kun Iiro Vanha kuljetteli jalan vapaaksi ja tälläsi reiden tyhjäksi. Heti perään Sampo Suonpää haastoi laidasta, sai jalan vapaaksi ja tuikkasi pienestä kulmasta taululle lukemiksi 4-4.
Valitettavasti enempää maaleja ei kotijoukkueen verkkoon tehty ja kun vastaavasti omissa soi vielä viidesti, oli rumat loppulukemat 9-4.
Ensin osuivat Gullsten ja Vanha, viimeiset kolme minuuttia Ilves haki lisämaaleja ilman maalivahtia, mutta vain kotijoukkueen Newton kahdesti ja Viktor Jansson osuivat tolppien väliin.
Nyt nopeasti unohdetaan tämä peli ja keskittyminen huomiseen koitokseen Kemiä vastaan.